Животински секс – част първа

Ако смяташ, че на теб ти е трудно да се уредиш, виж някои екземпляри от други видове през какво трябва да минат:

 

Експлодиращи топки

 

Пчелата царица е една много дебела пчела, която се отглежда в специална клетка и се глези още от малка. Когато девствената царица достигне полова зрялост, тя започва сексуална битка с десетина мъжки (избрани между хилядите в колонията). На тяхно място обаче нямаше да си много щастлив. В края на любовната игра тестисите им експлодират като изстрелват сперматозоидите по царицата. Само първият печели, защото неговият куршум се забива като коркова тапа на бутилка вино. Всички други са се взривили за единия секс.

 

Тази стратегия се ползва и от паякът оса.

 

Фехтовка

 

Плоските червеи са хермафродити, тоест имат и мъжки и женски полови органи. Но вместо да се оправят сами, когато дойде пролетта, се започва сериозно дуелиране. След кратко париране на удари, по-слабият бива наръган и напълнен със сперма, с което за него започва началото на майчинството.

 

Дартс

 

Както плоските червеи, така и охлювите са хермафродити. При тях еволюцията е превърнала шпагите в пистолети. Вместо да се мъчат в ръкопашен бой те направо се стрелят с малки топчета калции с мускус на върха. Колкото повече топчета улучат един охлюв, толкова повече сперма отива към детеродния орган.

 

Оргия

 

Когато един женски ивичест смок се разгони, цялата гора разбира. Стотици мъжки идват на купона и в в ямата на женската става оргия от люспи. Всеки се опитва да се докопа до нея и да й вкара поне единия от двата си пениса. Ако някога се преродиш в ивичест смок, внимавай, защото има и травестити. Мъжки екземпляри, които изпускат същия хормон като женските и се радват на вниманието на нищо неподозиращите хетеросмокове.

 

Лунната стъпка

 

Манакините са едни от най-малките птички в природата. За да привлекат вниманието на женските мъжките манакини се счупват от танцуване. И не какво да е, а лунната стъпка. Справят я толкова добре, че Майкъл Джексън няма да успее да се уреди дори и с куца манакинка.

 

Дегустатор

 

Мъжкият жираф е истински кавалер. Той никога не би доближил дамата, ако тя не е в овулация. Тъй като женските нямат цикъл (късметлии са тези жирафи), той проверява това като пие урина от дамата. Ако вкусът му хареса, значи мацката е в еструс (нещо като овулация) и е дошъл неговия ред.

 

Това не ми е ръката!

 

Не случайно един от най-известните вибратори е във формата на делфин. Пенисът на делфина е изключително подвижен инструмент, който се върти и закача като котва на лайнер. Всъщност може да се използва за изследване на предмети като ръка. Въпреки че продължителността на секса е под 30 секунди, мъжките са много надъхани и минават женските по десетки пъти на ден. Като ги удари хормонът са толкова зле, че почват всичко наред - от женски до морски костенурки.

 

Викай на татко мама!

 

Рибите клоун живеят на групи, състоящи се от женска, мъжка и няколко неоплождащи мъжки. В размера и управлението има стриктна йерархия - женската, мъжкия и по-малките евнуси. Ако обаче женската бъде изядена от някоя акула, главният мъжки... заема мястото й, а един от евнусите бива повишен.

 

40 години въздържание

 

За да се разбере кой ще намаже тази вечер, мъжките галапагоски гигантски костенурки проточват врат и най-дългият печели. Победителят се приближава до женската, прибира й краката, така че да няма къде да бяга и минава към същината. Сексът продължава с часове, като е съпроводен с много рев и крясъци. На негово място и ти ще умреш от кеф, защото костенурките чакат по 40 години, за да достигнат полова зрялост.

 

Най-тъпо им е на загубилите мъжкари, които обикновено се задоволяват с близкия камък или с някой друг загубил мъжкар.

 

Травмиращо осеменяване

 

Мъжките дървеници въобще не им пука за женските полови органи. Когато на някой му дойде меракът, той просто се приближава до най-близката мацка и й го забива (като ятаган). От там и научното му име: „травмиращо осеменяване"!

 

Следва продължение...

 

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!