Кели Мадисън показва огромен потенциал

Започваме понеделник с жената, която със сигурност ще донесе мир в близкия изток. Причината? Кели Мадисън има какво да покаже аудиторията и ако не успее да донесе мир, поне ще има огромни шансове да се бори със световния глад - практически може да нахрани поне половината от гладуващите. Подозираме, че може да я помните, защото зад гърба си има около 148 участия в розови филми, както и 105 лични продукции. Дори и пенсионирана, бившата порно актриса не пропуска възможност да покаже двете луни, които носи. Вие кажете дали са естествени или не.

Можем спокойно да я номинираме за следващото голямо чудо! 

Доказателството, че тя не е магьосница! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Бозайника в МЕН
30 декември 2015 | 17:29

"gorkata.... super gnusna i otvratitelna " - РЕБРОТО...ПРОГОВОРИ...Горката само с две копчета.цъ цъ цъ

smokeweed
26 юли 2015 | 14:25

Те тия два потенциала още малко и до земята ще стигнат .

Печели Пари
11 юни 2015 | 20:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

08 юни 2015 | 10:49

gorkata.... super gnusna i otvratitelna