Кони започва училище през септември

Не сме сигурни дали си спомняте магията на първия учебен ден, защото ние категорично си спомняме жегата и спареният задник от официалния панталон. След това гледахме изплашено фотографа, защото не знаехме как да хванем буквара и всичко свърши, преди някога да е започнало. Едно е сигурно - нямахме нито една съученичка, която да прилича на Кони Картър. М-да, виждали сте я да прави и много по-абсурдни пози в Brazzers. Кони може да страда по-доброто старо училище, а ние страдаме по Кони, преподавателката по биология и кой ли още не.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
28 януари 2019 | 07:45

Има грешка на дъската в сметката с римските цифри. Някой да ѝ каже

1
14 септември 2015 | 23:30

1

1
14 септември 2015 | 23:28

1

14 септември 2015 | 18:02

"Кони може да страда по-доброто старо училище" Вие май не сте попили от часовете по български език

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
13 септември 2015 | 19:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g