Мис Bustee

Запознайте се с Miss Bustee. Тя е девойка в Reddit, която е решила да показва своите прелести на аудиторията в различни латексови облекла.

Защо го прави? Никой не може да Ви каже, подозираме евентуалното желание за внимание и печелене на аудиторията, но изобщо няма да го коментираме, след като феминистките на страницата са готови да роптаят и срещу секса като начин за репродукция. Ето в какво се превръща интернет, когато дадете свободен достъп на всички - съвършен поглед на панорамната тераса.

Децата никога няма да останат гладни! 

Опаковката е стегната! 

Вие можете да осъдите въпросното представяне на Bustee, използвайте коментарите! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
12 декември 2014 | 18:48

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

kii
08 декември 2014 | 16:45

Страхотни гърди има това девойче, обаче малко да вземе да си поизчисти космите по ръцете, че малко не вървят на общия фон... ;)

08 декември 2014 | 11:43