Наташа е необходимата жена в мъжкия свят

Наташа Легейда ще покаже защо жените трябва да носят повече мъжки ризи - съдържанието е по-красиво. Ще се влюбите в тази жена, защото носи очила, дълги чорапи и изпитва добри чувства към видео игрите. Изобщо няма да говорим за натуралните форми, те се набиват в очите. Следващите кадри залагат тежест на натуралното!

Погледът казва всичко! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
20 февруари 2015 | 19:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Grigor
17 февруари 2015 | 01:55

И в Созопол не ходете. Там само ми духат и са нек'ви курваля. Не ходете, мразим конкуренция.

Харалампи
17 февруари 2015 | 01:51

Ми животни са отишли на Елените, като с животни се държат!

ВАЖНО!!!
16 февруари 2015 | 21:42

Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

16 февруари 2015 | 21:41

Става,става!Вече съм влюбен! Който не подбира тук се спира!

Сър Пичук
16 февруари 2015 | 13:24

Пичове, и тя не става, нали? :P