10 факта за мастурбацията

Месец май е бил винаги резервиран за щастливите мигове на мастурбация, което означава, че трябва да запознаем аудиторията с някои важни научни факти, както и житейски истини, които сме натрупали с опита - практически погледнато тренираме, откакто разбрахме за какво точно служи половия орган. Ето какво знаем:

Мастурбацията след 50-годишна възраст намалява риска от проблеми с простата и дори рак на простата. Разкритието е направено от изследователи от Харвард. 

Шансът да сме фокусирани върху мастурбацията на 50-годишна възраст ни натъжава. Подозираме, че ще сме вече в сферата на алкохола и други специални открития. 

Мастурбацията намалява шанса от разболяване от диабет и безсъние. И ти да гледаш цялата видеография на Мия Калифа и ти ще се измориш и ще легнеш да спиш. 

Лекарите потвърждават, че прекомерната употреба или упражнена сила могат да доведат до сериозни наранявания на члена - полирай с внимание! 

Международно сексуално проучване потвърждава, че 80% от младежите са мастурбирали до 17-годишна възраст, а след това стават 92% - чекиджии...

За добро или лошо, около 70% от двойките продължават да мастурбират. И заради такива мъже, ние трябва да търпим истериите на колежките! Вземете ги в ръце и си свършете работата! 

Повече от 7 милиона изкуствени вагини са продадени! Нито една не е забременяла!

Мастурбацията се смята за един отличен метод за облекчването на болките по време на месечен цикъл. В противен случай ще усетиш адовия гняв!

46% от жените признават, че изпитват оргазъм до 3 минути след началото на този свещен акт. Мъжете не засичат време, защото едното е престиж, другото е майсторлък! 

Повече от 90% от мъжете са пожелавали поне една мацка от рубриката. Останалите лъжат!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!