10 качества на биреният корем

Наближава онзи период от годината, когато мъжката дилема се изразява в следният труден избор:

1. 10 дена срам на плажа.

2. Всекидневен тормоз във фитнеса, лишаване от бира и вредни храни, спазване на здравословен режим и лунната диета.

Редакторският екип вече знае, че и тази година ще бъде шамандурата на родното Черноморие, но поне единодушно реши, че е време да просветли останалите фаянсови бабаити относно невероятните ползи на биреното коремче. М-да, всеки ден откриваме екстри, за които дори не сме подозирали. Предлагаме на всички, които в момента се потят с коремни преси, колани за отслабване и диети, да седнат кротко, да си отворят една бира и да се запознаят с всички невероятни качества, които може да притежавате само с консумацията на този евъргрийн продукт и около 3 тона пържени картофи. Представяме доказателствата, че с биреният корем се живее много по-добре!

10. Биреният корем ще остане като символ на успешните мъже. Той е доказателство, че можете да се гледате добре, изяждали сте всичко и баба винаги ви е обявявала за най-добрият внук, който е имала (да не забравяме, че и единствен, но склерозата не прощава на никого). Нека не забравяме, че най-желаният ерген в България има бирен корем и пищна блондинка като компания. А вие правете коремни преси...

9. Поддържането на окръжност е точно толкова трудно, колкото и създаването му. Колко бири са достатъчни на дневна база? Две или три? Когато постигнете желаният резултат и спрете да гълтате корема, тогава осъзнавате, че той пази много интересни тайни, включително и в плитчините на пъпчето. Нямате какво да правите, докато се возите в автобуса, веднага направете качествен анализ и разберете, които дрехи са с по-слаби материи, извадете хранителни запаси и се опитайте да познаете ароматното съдържание. Мъжът открай време има симпатии към дупките, в противен случай как ще обясните музикални инструменти като флейтата?

8. Кое е най-голямото плажно забавление? Бомбата! Как ще направите по-голяма вълна, след като сте пазили диети? Щом сте верен на бирата, плажовете ще посрещнат едно ново цунами, аквапаркът никога няма да забрави кога е доливал вода и дамите ще бъдат впечатлени от звучността на бомбата. Само с един такъв скок можете да изплашите акулите около вас!

7. След дълги години измами, жените най-накрая трябва да признаят, че мъж без бирено коремче няма. Този предпазител държи широко около достойнството, радва се на всяка ласка, която доставяме и ни помага за правенето на крака. Съгласете се, че щом носите няколко килограма в повече, никога няма да бъдете като Фики - докато не пусне шкембе, крака няма да има! А щом имате крака, значи можете да ходите повече от две седмици с една жена! Това означава, че сте верен партньор, а това е най-важното за всяка дама!

6. Никога не сте имали по-добра мултифункционална поставка! Коремът може да балансира поне едно кенче с бира, както и дистанционното. По-големите майстори поставят купата с чипса, а трети подреждат цяла табла и тренират за летния сезон на плажа. Докато сте зад волана можете да използвате корема си като поставка за телефон и дори да разговаряте на високоговорител. Край на всичките неудобни навирания в дисплея с надеждата, че някой може да ви чуе. Биреният корем ви спасява от потенциален акт! 

5. Големият корем е сертификат за отглеждането на полова анаконда, която достига всички дълбини на женската G-точка. Коремът е гаранция за потентност и правене на близнаци със затворени очи. Бъдещите татковци винаги могат да се разпознаят с добре гледана плоча излята с мек цимент. Другите са далеч на второ място!

4. Научно доказано е, че биреният корем е вашата единствена защита в интелектуалните кръчмарски спорове с физически привкус. Не веднъж биреният корем пречи на острите предмети да засегнат жизнено важни органи. При евентуално ПТП, разполагате с още един еърбъг, който не е заложен от автомобилния производител. 

3. Само една истинска жена може да оцени вашите качества, особено щом положи блажено главица на възглавницата. Вие сте удобен за четене на книга, цъкане на фейсбука и доставяте така желаната опора, когато се опитва да се надигне, за да погледа малко вълничките. И всичко това идва без надуване, без допълнително носене и много други - вие сте се погрижили достатъчно за всичко. 

2. Колко често сте чували от жените, че мъжът никога няма да разбере какво е да носиш дете 9 месеца? Уважаеми дами, преустановете тази пропаганда, защото някои от нас го носят цял живот. Данните показват, че следствието от няколко бири може да достигне величини подобни на октомамата. Сертификатът за съпричастност се прави с много внимание! 

1. Носителите на най-житейската награда знаят, че коремът е реплика на нобеловата награда за мир. Носителите на артефакта на мъжката дружба знаят, че винаги ще намерят нови съмишленици за бира в парка, бира с картофки по обед и всякакви други занимания с бира. Бирата е първата крачка към безсмъртието и се консумира само от добрите души. Нека не забравяме, че нито един разговор не е започнал с "Виж каква коремна преса направих!". Сертификатът "Почитател на хмелови напитки" разчупва социалните бариери моментално. Такива активисти винаги имат чувство за хумор, богата обща култура и апетит. Какво да правиш със стероидните фенове, които винаги говорят за диети, хапчета и фитнес? Положението е ясно, една бира, моля!

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e
09 април 2016 | 18:20

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE