10 малко известни факта за 8 декември

8-и декември е един специален празник, който се празнува от всички настоящи, минали и бъдещи студенти. Празникът е създаден, за да подлага на изпитание душата, черния дроб и двигателните способности на средностатистическия млад човек. Благодарение на статистиката и професорите от БАН, решихме да представим някои неизвестни факти за 8 декември - празникът, в който всички почитат Содом и Гомор! 

10. 572184721 са литрите твърд алкохол, които ще се изпият тази вечер. В изследването не попада внесения алкохол (има пинтии в кръчмата), както и домашната ракия. 

9. 100% от преподавателите започват да изпитват фантомната ректална екзема. Подозренията продължават да падат върху студентите по медицина, чийто познания по латински се използват за призоваване на демони. С други думи, клетвите Ви хващат, уважаеми студенти!

8. 7 пъти се увеличава продажбата на презервативи и лубриканти. Всички останали студенти страдат от пресъхнало гърло, защото там където не става с мераци... 

7. 120 професора по медицина очакват своите феномени, с които ще повишат своята преподавателска степен и ще докажат, че човек може да изпие 100 литра, преди да си забрави името (Иване, още помним как ти показвахме личната карта). 

6. 8148962313273 ще се отрекат от чалгата, преди да се напият и да реват с пълно гърло всички магически лирики на Милко Калайджиев. Предвидени са претърквания на палците, изчерпването на салфетките (Белана отбелязват рекордни продажби на тази дата) и демонични обладаващи движения от страна на ханша (не викайте екзорсиста, те толкова си могат). 

5. Музикантите на ударни инструменти, тамбури и други ще си купят нови коли, апартамент и ще изпратят децата на почивка в чужбина. Лелите пред санитарните помещения ще продължават да не разбират защо има чиния за хранене. 

4. 3:1 са шансовете на зубърките да изпитат колегиалните приятелски отношения и мъжката твърдост след 12 часа вечерта. Нулеви са шансовете за онези млади академици, които вярват, че ще получат лекциите или ще могат да препишат по време на изпита - зубърката си остава зубърка, ама пък задоволена. 

3. Над 100 000 ще бъдат продадените тестове за бременност, след като младото бъдеще установи, че гумичките от ХЕИ не са особено надеждни. Ето защо продължаваме да твърдим, че аналния секс е спестил повече проблеми, отколкото можем да си представим. 

2. Над 200 000 ще бъдат счупените, изгубените и удавени телефони тази вечер. Мнозина ще се опитат да направят най-невероятното селфи от върха на пистата, ще се опитат да почерпят духа на Стийв Джобс или ще го изпуснат на плочките, земята и други твърди повърхности, докато произвеждат материали за хамстера и хъба!

1. 100% е рекетът на родителското тяло на 9-и декември, когато се окаже, че интелектите трябва да мият чинии до великден.

Бонус: Поне 10 ще бъдат студентите, които никой не харесва и няма да покани на купона. Същите ще бъдат поканени в национален ефир, за да кажат как този празник е глупав и няма да го празнуват. Това са същите хора, които по-късно ще кажат, че сексът не е интересен!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
09 декември 2016 | 15:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE