10 положителни качества на мастурбацията

Месец май е посветен на една от най-човешките манипулации - мастурбацията. Сигурни сме, че подобни материали не биха били публикувани, ако върнем часовника с 20-30 години, защото тогава всички са били онанисти, но сексуалната култура се раздвижва достатъчно бързо, за да позволи на мъжете и жените да осъзнаят, че човешкото тяло има сериозни нужди, които трябва да бъдат задоволяване. Денят за максимално освобождаване е 28 май и сме сигурни, че мнозина биха пожелали да се възползват от него. Въпреки всички критики, мастурбацията може да е много полезна и често е препоръчителна. Мислите си, че се шегуваме? Прочетете следващите редове:

1. Сладкото удоволствие

Учените от университета в Мичиган са установили, че всеки оргазъм е отговорен за освобождаването на допамин, ендрофин и окситоцин. Комбинацията от тези се бори успешно с кортизола, който най-често се освобождава при стрес. Кортизолът е виновен за стресовото хранене, безсънието и резистентността на тялото срещу горенето на калории. С други думи, мастурбацията може да ви помогне да отслабнете. 

2. Хранително прочистване

Високите нива на окситоцин ще ви помогнат да се чувствате щастливи и усмихнати по-дълго време, което веднага се отразява и на хранителния режим. Няма да изпитвате нуждата от консумация на сладко, сирене и други пристрастяващи храни, за които тялото гладува и ви подтиква да консумирате. 

3. По-високо качество на спермата

Господа, нашите плувци са здрави, свежи и готови за създаването на 18-годишен кредит. Всичко това е благодарение на правилното освобождаване. 

4. Помага за храносмилането

Чувствате се тежки, преяли и изморени? Решението се крие в полирането на шпагата, търкането на копчето за оргазми и събуждането на палавото във вас. Нови изследвания показват, че някои вредни бактерии се неутрализират, когато нервната система е залята от допамин, микробиомите се успокояват. 

5. Опознаване и възприемане на женското тяло

Женският оргазъм най-често залива организма с хормоните на щастието, но най-високото количество се освобождава, когато жената познава тялото си и знае как да достигне до заветния оргазъм. Всичко това най-често започва с опити и експериментиране и съответно се обвързва с мастурбацията.

6. Събуждането на палавото във вас

Благодарение на всички розови романи, сексуалните фантазии и предизвикателните всекидневни реклами, жената все по-често започва да освобождава тестостерон и да събужда либидото си. Околната среда много често започва да предизвиква и двата пола към освобождаването на напрежението, следователно ще трябва да приемем и фактите - мастурбацията е поредното нормално човешко действие, което не трябва да се осъжда.

7. Здраве

Не е тайна за никого, че оргазмът подобрява кръвообращението в мозъка и половия орган. Мастурбацията е отговорна не само за доброто настроение, дамите с палави пръсти страдат много по-малко от болки в онзи по-специфичен период от месеца. Главоболията също се борят така!

8. Чисто съзнание

Сексуалните удоволствия успешно преборват всички видове безпокойство. Веднага забравяте за проблемите и се фокусирате в настоящите събития като Лиса Ан на басейна. Мастурбацията може да мине спокойно и за форма на медитацията, следователно можете да започнете с медитацията. 

9. Оставате верни на половинката

Хората с пътуващи партньори, както и онези с далечните връзки, могат да останат верни на партньора/партньорката като вземат всичко в свои ръце (буквално). Така не се губи сексуалната енергия, запазвате нормалното здраве и по никакъв начин не се чувствате притиснати. 

10. Може да бъде достатъчно истинско

Все пак има цяла индустрия, която работи в тази посока. Да откриете правилните играчки, кремове и техники,  е само въпрос на време. Човекът е любопитно същество с любов към експериментите, а именно в този случай трябва да признаем, че точно опитът остава жизнено важен и носи допълнителни точки за дамите и господата. Друга голяма подробност е, че ще можете най-накрая да опознаете достатъчно себе си, както и да подобрите качеството и количеството секс. С други думи, мастурбацията е сухата тренировка за нещо много по-добро!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
09 май 2015 | 19:14

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

ТОНИ ТОЛЕВ
08 май 2015 | 19:44

оооооооооооооооох на ДЯДОООООООООООО