10 просто правила за флиртаджията

В началото на лятото, кошутите дават старта на размножителния период, слагат някои от най-красивите си одежди и дружно тръгват към клубовете, социалните събития и всички останали места, където коктейлът с чадърче е на особена почит. Пътят към пороците, никога не е бил толкова лесен и приятен, но дори и през 2018 година ще откриете ловци, които се борят за женския поглед, както и някой друг час в търкането на чаршафите. Ако все още имаш съмнения в своите качества, предлагаме някои много ключови моменти, върху които да изградиш своята стратегия в преследването на женски ласки и други висини, забелязани често в институции като Pornhub и онова място за хамстерите!


1. Бъди уверен, но не и арогантен. Макар и да доминираш бамбината срещу себе си, подчертавай и нейните качества, покажи, че контенето 17 часа пред огледалото не е било напразно. Да бъдеш уверен, означава да паркираш Golf-a така, сякаш е Bentley, да си приел това, което си и съответно да нямаш никакви терзания за това, което не си. С други думи, може и да не си милионер, но пък си различен от много други. А жените харесват това! Сервирай себе си в изискана чиния и просто чакай гурме експертките да клъвнат. 

2. Можеш да бъдеш задник, стига да спазваш някакви норми. Дръзкото чувство за хумор, подчертано с доза сарказъм не боли толкова, колкото казването на горчивата истина. А мъжете сме виртуози точно в тази игра, Емо Чолаков е точно такъв пример - времето е скапано, но поне е свободно. Всеки вижда голямото дупе, но не всеки ще каже, че е симпатично, пухкаво и привлекателно в клин. 

3. Чарът също има своите положителни качества. Способен е да отключи врати и крака, стига да се използва правилно. Впечатляващото му присъствие има наркотично действие и след като го демонстрираш, отдалечи се на безопасно разстояние. Учени от БАН препоръчват да го използваш в умерени количество, за да не минеш в зоната на лигльовците или приятелската зона. Правилните думи, прошепнати в женското ухо, имат сериозен магнитут и действат като виагра за жени. 

4. Влагай внимание и усилие само в онези, които наистина го заслужават. Имайки предвид колко сериозна стана социалната мрежа, ловенето на лайкове и внимание се превърна в особена сила за жените. Те помпат самочувствието, вярват, че са Мис Калифорния и благодарение на това, сами се прибират вкъщи и спират бръсненето на краката. Забавно е, когато дивото самочувствие се натрупа от 10 лайка или 7 похвали в социалката. Ще признаем оценката за адекватна, когато се роди първото дете през фейсбук, във всички останали случаи е точно толкова адекватна, колкото е обява и за набиране на девственици за провеждане на социален експеримент - няма такива! 

5. Не показвай, че тя е единствената, която ти пуска. Жените имат 6-то чувство и ще спекулират във всеки удобен момент. Посявай несигурност в нейното крехко съзнание и гарантираме, че няма да си врътне лесно опашката. В противен случай се приготви за извиването на ръчички, спекулация и събуждането на онази властност, която имаше майка ти във втори клас, поглеждайки бележника ти. Липсата на сигурност генерира повече права и свободи в твоя полза. Правите интересен, ценен и доста по-вълнуващ от мачото с плочките. 

6. Бъде забавен, но не и палячото. Първият е известен с доза чар и способността си да повишава нивото на влага в женския организъм. Вторият е обречен да бъде шутът на компанията, който накрая открива вярност само и единствено в PornHub абонамента. Да не мислиш, че То е искал да стане такъв? Жените са го направили! 

7. Изисквай уважение от другия пол. Всичките политики за женска сила и независимост бързо потъпкаха някои мъжки права. Ето защо е редно да запазиш своята личност далече от хвърлените камъни, петна и други наказателни бригади. Девойките, прекрачващи тази граница, не трябва да получават каквито и да е облаги. Докато позитивните малоумия звучат прекрасно на хартия, в реалния свят можем да гарантираме, че нито една няма да получи полово внимание и ангажираност. Тя бавно и сигурно ще се насочи към феминизма и мъжемразтвото. От нея и много като нея ще чуеш, че мъжете мислят само с долната глава.  

8. Жените обожават да говорят за себе си. Накарай ги, подлагай правилните въпроси, позволи им да бъдат силните на вечерта, а малко по-късно могат да бъдат и онези отгоре. Един от любимите моменти е да покажете, че те също имат своята личност, житейски проблеми и преживявания, които са ги оформили в правилната посока. Ето защо винаги може да започнете разговора с нейното кариерно развитие, живота от нещата и нещата от живота. Познаваме един амиго, който след 10 въпроса вече спокойно може да ѝ предложи панорамна гледка и японски очила за дъжд. Знаеш ли колко малко хора са я питали защо предпочита "Сексът и града" пред нюансите на сивото? 

9. Ако търсиш нещо за бодване, тогава би хепи и не се притеснявай за качеството. Във всеки друг момент не забравяй, че си един от малкото останали хетеро мъже и благодарение на това ще трябва да имаш по-високи стандарти. Реализмът ще бъде и другият ти приятел. Не очаквай, че скоро ще цъфнат гърлите от Victoria`s Secret, но пък ако никога не ти пука за общественото мнение, действай смело. Колкото повече опит имаш, толкова по-лесно ще е всеки следващ път. Все пак е важно да запомниш, че и това омръзва и щом спреш да пускаш бонуси, започва и истинската игра. Мъжете имат нужда от жени! Това са онези мистични същества, които могат да те обезоражат с един поглед и с още един да те изпратят в рая. Всички останали социални принцеси, инстаграм инфлуенсърки или мечтаещи да бъдат такива, остават някъде там в мрежата. Какво толкова, бъдещите поколения трябва да имат материал за мастурбация, нали? 

10. Постоянството е ключът към успеха, но на една крачка от него ще срещнеш досадата и отчаянието. Помниш рекламата на Sprite, която ясно подчертаваше 6-тото чувство на жените. Създадена по действителен случай, тази 2-минутна истина трябва да бъде фара в океана. Преследването на една жена се наказва от закона, ето защо трябва да я накараш да вярва, че именно тя контролира целия процес. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!