16-годишна манипулаторка с измамата на годината

Винаги сме казвали, че не можете да имате доверие на жените и смятаме да го докажем с още един пореден материал. Елиса Бианко е успяла да манипулира до такава степен една от своите преподавателка, че е отговорна за развода, напускането на работата, както и изхарчването на всички спестявания, които преподавателката е имала. Бианко разказала на госпожа Реталак своята трогателна и измислена история, в която е била малтретирана от родителите си и също така имала само три месеца живот, защото била болна от фатална болест, която не съществува. 

По време на поредната измислена болнична сесия!

Преподавателката се трогнала толкова много, че решила да изпълни всички желания на момичето, преди да умре. За няколко месеца, Бианко изплела такава мрежа от лъжи, че успяла да скара семейството. Момичето дори направило фалшив профил в сайт за запознанства, където да манипулира допълнително. Елиса разменяла интимни мейли с жената и през цялото време разказвала как двамата ще се срещнат и ще живеят завинаги. В денят на срещата, дяволското изчадие просто заличило фалшивият профил. Госпожа Реталак събрала всичкия си багаж и заминала за Франция, където да се лекува. Оказало се, че съпругът не се отказал от своята жена и започнал да търси истината зад тийнейджърката. 

Елиса позира с играчките, които искала да има, преди да умре.

В един момент успял да открие бащата на момичето и да разбере поне някаква бегла част от истината. Алибито на Бианко се пропукало, когато тя казала, че смята да се върне при баща си. Едва тогава жертвата решила да провери какво се случва в болницата и да разбере, че търсеният пациент дори не съществува, както и болестта й. Тийнейджърката от ада ще прекара 2 години и 8 месеца в затвор за цялото фиаско, докато животът на жертвата й никога няма да бъде толкова розов.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!