(18+) Най-честите сексуални фантазии на нежния пол (18+)

Замисляли ли сте за сексуалните фантазии, които вашата партньорка може да има? Те съществуват, по-неприлични са и винаги я карат да се чувства неудобно, защото в много от случаите дори няма да присъствате там. Благодарение на сексолозите от цял свят, обикновеният човек може да вникне малко по-дълбоко в основните фактори около формирането на женското либидо. След кратък преглед на научните новини, установихме, че женският оргазъм се случва именно в мозъка, защото той става жертва на високите нива допамин и тяхното влияние върху нервната система. Излишно е да се заблуждаваме, че сме по-сексуално активни и държим ситуацията под контрол, защото жената може да докаже, че е ходещият грях с изкусителни форми и фантазия, която би могла да засрами всички сценаристи в Brazzers. Зад всяка женска усмивка се крие достатъчно материал за произвеждането на сериозен розов бестселър, но някъде по линията започва да се губи контактът. По тази причина ще покажем най-неочакваните сексуални фантазии, за които жените са си признали пред журнала по сексуална медицина:

Започваме с тези, които са далеч по-малко очаквани и напомняме, че отговорите са дадени от 800 жени на възраст между 20 и 40 години. 

"Често си фантазирам, че участвам в правенето на фелацио." - 78.5%

Банана?

"Фантазирам си за секс на необичайно публично място като офисът, публична тоалетна и много други." - 81.7% 

С повишаването на температурите ще се отдават все повече такива възможности, а и не трябва да забравяме, че комарите още не са фактор, който би могъл да ви попречи. През зимата можете да използвате тоалетните на всеки мол, който през делничните дни не запустява доста бързо. 

"Често си фантазирам как участвам в мастурбацията на партньора ми." - 68.1%.

Дами, това не е частно парти, заповядайте! 

И обратният сценарий също е в сила и е одобрен от 71.4% от женското съсловие.

Никога не пропускайте възможност да използвате ръцете си като основно оръжие относно събуждането на женските хормони - след половия ви орган, ръцете са най-чувствителни.  

"Понякога желая да бъда сексуално доминирана!" - 64.6%

Сексолозите смятат, че това конкретно желание започнало да се появява по-често, имайки предвид и наличието на интерес към онези нюанси на сивото. 52.1% от жените признават, че биха желали да бъдат връзвани и използвани, за да получат по-различно сексуално изживяване. Около 41.7% от същите биха поискали да ви завържат и да ви използват. Готови сме, носете оковите!

Следващата фантазия е изключително интимна и въпреки, че в нея не присъстват мъже, сме сигурни, че мнозина биха искали просто да гледат случващото се. 24.7% от женската аудитория са споделили за желанието си да участват в сексуален акт с повече от три жени. Дами, спомнете си за нас, когато това се случи или поне изпратете едно ИЦ, за да завиждаме.

56.5% са изпитвали нуждата от полов контакт с някой много по-възрастен от тях. Спомняте ли си онази наша 20-годишна читателка, която разказваше за любимите си полови приключения с 50-годишни? Очевидно не е сама, просто другите не си признават! Това е добра новина за мъжкото съсловие, което все някога ще започне да остарява! 

30.9% от дамите са заявили, че една от най-горещите им фантазии се обвързва с двама мъже в леглото и разпалват още фантазиите, заявявайки желанието си за двойното проникване. Господа, никой не е казал, че втората личност трябва да бъде човек, защото всеки секс шоп предлага достатъчно мъжки атрибути за тази цел. 

В изследването може да се открият и цели 18.1% от милфките, които биха искали да правят секс с някой много по-млад от тях, стига да е в легална възраст. 18-годишните пак се уредиха! 

26.9% фантазират за секс с непозната двойка (мъж и жена). Защо мълчите толкова, мили дами, защо? 

28.9% са признали, че единственият начин да постигнат оргазъм е чрез по-груба пенетрация и други hardcore изпълнения. Да пускаме ли научния труд на Роко или вече сте го гледали? 

28.3% пък биха искали да изпитат това, което за Саша Грей е нормален работен ден - секс с повече от трима мъже едновременно. М-да, отново ще се появят коментарите с обидни имена, но това е причината и за липсата на всякакви форми на споделяне. Преди да съдите, споделете колко пъти си представяте две жени в леглото? Така си и мислихме! 

И вече знаем какъв процент от женското общество ще се съгласи на анален секс - 32.5%. Честито на късметлиите! 

48.9% са заявили, че често си представят непознатия господин с огромен потенциал, който случайно се появява на правилното място в правилното време. Изследването не казва нищо за процента жени и тяхното желание да сбъднат фантазията си. 

Дами, не се познаваме, нали? 

66.3% от жените биха искали да правят секс с човек, който не е техният партньор. Желаните личности са толкова много, че е абсурд да успеете да стесните кръга. В някои изследвания се появяват мъжете с униформи, в други може да става въпрос за учителя от гимназията и редица други. Сериозно, не прибягвайте до насилие и скандали, жената само фантазира, както и вие си мислите често за Сашка Сивова! 

28% биха поискали да задоволят орално непознат.

Отново напомняме, че не се познаваме! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
14 септември 2015 | 23:30

1

1
14 септември 2015 | 23:28

1

Аз
09 май 2015 | 12:42

Е,в крайна сметка,жената ще получи,каквото й се иска,това е ясно.. Относно статистиките и процентите аз съм малко резервирана,защото всеки е строго индивидуален и докато някой желае само своя мъж,други искат екзотични емоции с различни хора.. Всеки има право на избор!

жена на 40
07 май 2015 | 17:48

Кристина не съм съгласна с Вас. Мъжете в 40-те си години се в разцвета на силите си, стига да не са лошо поддържани и да не се изживяват вече като чичовци. Ако един мъж изглежда добре, определено си струва и на 40 и отгоре даже, както и жените всъщност. Голямата разлика в годините по принцип е проблем, но в общуването - не в секса. Аз не се чувствам стара, но пък скоро върнах един 23 -годишен младеж.... какво да го правя.. това не е нямо кино, какво ще си кажем с него...колкото и да е минимално!

kristiana
02 май 2015 | 03:41

Това как 56 % от жените мечтаят да ги чука дърт козел определено е наи-гнусната тъпотия, която съм чела. НЕ МОЖЕ да има толкова много НЕнормални жени.Мъж над 40г. е гнусна работа.

Печели Пари
01 май 2015 | 16:05

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

vat
01 май 2015 | 02:28

Лолитке едно федеросче с една шоколадка желаеш ли мила?

Лолита
30 април 2015 | 21:05

"По-добре всичко с един,отколкото едно и също с всички."-лично мото.На плажа ,на тераса или в централна част са много красиви,реализирани моменти.Всичко е спонтанно и с удоволствие.Който не е пробвал нещо по-рисково или екзотично,по-добре да се прероди наново..

:)
30 април 2015 | 20:30

Лолита, искам да те лижа цялата, най-вече там...да те гризкам леко-на най-меките места и после да те чукам в каквито пози ти е удобно и колкото време ти е приятно(мога да се сдържам, но и много бързо свършвам, ако на партньорката ми й е омръзнало...

aNNonimous
30 април 2015 | 19:10

шаврантийка си ти ;)

Лолита
30 април 2015 | 17:34

Интересува ме от кой регион са интервюираните мечтателки?Реално мнозинството жени мечтаят за друг мъж,естествено страстен и любвеобилен.Повечето желания в анкетата са си съвсем стандартна част от сексуалния живот...