20 научни факта за жените

Любопитството е в корена на човешката цивилизация. Благодарения на нея сме започнали да ставаме по-добри, да създаваме качествена технология, да удължаваме живота и дори да колонизираме други планети. Любопитството се е превърнало в наука, съмнението се е превърнало в добра гаранция на същата и постоянно мотивира човечеството към постигането на по-високи и по-високи върхове. За съжаление има свери в науката, които все още не могат да бъдат достатъчно красноречиви в заключенията си. Трагедията може да бъде пълна, когато видим безсилието дори и на учените от БАН. Преди няколко години изпратихме един единствен въпрос "Какъв е житейският смисъл на жената, животът и другите малки радости?", за да получим и краткият отговор "21". И както правят много политици, учените решиха поне да оправдаят финансирането на този проект, както и 50-те литра сливова, изпращайки 25-те безкомпромисни факта за жената. Наплюмчваме пръст като млад асистент в софийския и започваме да споделяме:

1. Жените изговарят повече от 25 000 думи на ден. Докато мъжкото съсловие достига едва 13 000 думи. След толкова дърдорене, вечерното главоболие вече не може да ни изненада. 

2. Дълбокият мъжки глас може да направи чудеса с женското подсъзнание, предизвиквайки допълнителна влажност, както и душевен оргазъм. Знаехме си, че трябваше да изтръгнем слушалките от ушите на силиконовата прелест в автобуса, ама греда. 

3. Жените изпитват много по-малко емоционална болка по време на раздели, за разлика от мъжете. Ето защо г-н Грей ги пръскаше от бой - очевидно, за да им държи влага след раздялата. 

4. 1 от 50 жени разполага с трето зърно. Как да не искате да пресъздадете "Зов за завръщане"?

5. Зърната на жената са точно толкова силна ерогенна зона, колкото клитора. Мозъкът отчита стимулацията по същите пътища, по които пътува сигнала и за другите части на тялото. За съжаление има само 1% жени, които биха могли да изпитат оргазъм чрез стимулация на гърдите. 

6. Жените предпочитат да бъдат с мъже, които не са с толкова съвършено тяло. Причината? Ако мъжът е Аполон, жената започва да се чувства неудобно в кожата си. Ето защо Митьо Пищова продължава да се смята за истински джентълмен и кавалер! 

7. Блондините нямат никакъв шанс, когато говорим за секс за една вечер - жените вече се радват на мъже с тъмна коса. Ние нямаме никаква коса, следователно трябва да се отдадем на мастурбация. 

8. Около 30% от жените са алергични от мъжката семенна течност. Първо бяха алергични към прах, после станаха алергични към кучета и вече смятаме, че прекаляват! 

9. Жените смятат ароматът на феромони много по-приятен, след като са консумирали чесън. Дори и ароматът на армейски чорапи е по-приятен от този на чесън! 

10. Ако намажете мъжка пот по горната устна на жената, тя ще се отпусне, ще повиши настроението си и ще регулира своя месечен цикъл. Сега разбрахте ли защо фенките на Веселин Маринов са на тази възраст? Човекът не просто пее, а и лекува! 

11. Най-важното, за да впечатлите една жена, освен Mercedes-a, е начина, по който ще я поканите на среща, както и как точно ще я държите за ръка. 

12. Качественият секс може да стимулира онази част, която кара жената да се влюбва. И след това се чудите, откъде идва популярния израз "Ч*кай, докато не те заобича!". 

13. Жените харесват повече мъже, които прекарват времето си в кухнята, за да готвят. Господа, това е капан!Повтаряме, това е КАПАН! 

14. Жените могат да се възбудят лесно от голи мъже, голи жени, секс, секс между хомосексуални и животински секс. Ако не сте с физиката на млада олимпийска надежда по сумо, тогава препоръчваме да пробвате!

15. Мъжете и жените не могат да бъдат просто приятели, единият винаги ще бъде влюбен, докато другият ще се прави на приятно разсеян! Изключение прави Теодора, която така и не върна гевгира на Пешо! 

16. Перверзните жени са с по-добро ментално здраве. Лудостта винаги ще се прояви някъде, просто трябва да наблюдавате! 

17. Жените харесват мъже, които карат бързи коли. Сега разбрахте ли защо Пешо с Calibra-та има повече сексуални завоевания от Вас? 

18. Масата предпочита мъже с по-малко космИ, ако изключим брадата - тя трябва да е налична. Господа, време е да сваляме пролетния пуловер! 

19. Нацупеният и сериозен поглед може да събере повече внимание от усмихнатия мъж. Кими Райконен е разкрит! 

20. Колкото по-малко знае една жена за Вас, толкова по-добре. Нежният пол обича да познава, запазете тайните около себе си и ще останете по-дълго в съзнанието й. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
15 февруари 2016 | 13:36

глупости!