5 истини за модерната жена

В днешно време е много лесно да направиш профил на жената в мрежата. Ако я попиташ, тя ще е успешна, красива, интелигентна, завършена, с бляскава кариера, обиколила е света няколко пъти и най-евтиното, което може да се намери в гардероба е Loui Vuitton. До това води малко повече от "Сексът и града", както и позицията на млада секретарка, на която всички се дървят (и ние го правим, признаваме си). И понеже всички се крият зад стройните и красиви модели от Милано или някъде другаде, а и в интернет винаги има истории за силните и независими жени, искаме да направим кратко резюме на същите, които търсите за партньорки! Какво да се прави, те винаги правят анализ на нас, търсят доказателства, че не сме направили и крачка от австралопитека, докато ние си мислим, че съществува семейната идилия. Нищо, ето какво трябва да знаете за чудото, което пуснете у дома си:

Домакинята е мъртва

През 80-те и 90-те години можехте да откриете жена, която да готви и знае как да превърне четири стени в 5-звезден хотел с поглед, а сега черпите, ако евентуално погледне прахосмукачката. Жената днес не чисти, щото не цапа, пък и Сара Джесика Паркър само дух... излизаше по купони. След няколко домашни алкохолни и интелектуални истории разбрахме, че мъжът е адаптиращо се животно, което може да върши всичко. Първо строи къща, после я чисти и на финала разбира, че самотата не е толкова лоша и му хареса, а после защо мъжете нямали нужда от жени - сами се оправят! Жената днес е завършен мундар и симулира дейност, когато настане време за плюшен задник и други аномалии. 

Очите, Чико! И те лъжат!

Доверете се на старите хора, които отдавна са казали, че човек не бива да има вяра на плачеща жена и спящо куче. Тогава бяхме млади и глупави, но после разбрахме, че същото важи и за говорящата, спящата, усмихнатата и всяка друга жена. Достатъчно е да каже "Добро утро" и вече е започнала да лъже. Колко точно трябва да се вълнувате от този факт? Точно колкото за служебната кола, изхарчените командировъчни и заплахите от мобилния оператор за спирането на телефона (голям праз). 

Сигурност

Осигурявате точно това във всяка една връзка - давате гаранция, че ще бъдете до нея в добро и лошо. Статистиката показва, че по-често сте в лошо или сте лошия, ама това е защото не винаги може да разберете какво иска милото или не сте дешифрирали 64-битовата кодировка. Вие ще бъдете рицаря на белия кон, първата гръд за посрещане на стрелите към нея, първия в самоубийствената мисия и още много първи пъти. Законите на Мърфи гарантират, че колкото и добро да направите, никога няма да се доближите до постиженията на съседа, колегата, бившия, бъдещия и т.н. И понеже винаги ние сме със слабите ангели, напомняме на всички за мъдрите думи на Ванга (цитираме я), защото тя има последната дума по темата. 

Ставаш дебел

Ако преди си имал повече време да тренираш, да се разхождаш и да се храниш здравословно, шансовете да разполагаш със същото време вече са твърде малки. И не ставаш дебел, защото милото готви повече и по-вкусно, а защото по-често не иска да готви и джънк поръчките пристигат доста бързо. Мигваш няколко пъти и вече си с голям данък, кантарът говори за 3-цифрени суми. Идва времето за задъхване по стълбите, въпросите от рода на "Дебела ли съм?" и още много други. Сърце не ти дава да ѝ кажеш, че в задника прилича на спортно ЗиЛ-че с голям ремус, щото си джентълмен. И след като започнеш да се потиш като n-тата личност в маршрутка през лятото на задръстване до софийския, започва началото на края...

Не се спират

Животът е твърде кратък, а ние не трябва да сме твърде глупави, за да вярваме в чувства като "любов". Само глупавите забравят, че просто е дошъл техния ред и след като им изтече мандата ще са готови да открият следващия, чийто живот да тровят. Статистиката стои зад Бегбеде и неговите три години, а всичко над това време е просто ДВГ със забавено впръскване. Какво очакваш от същества, които от малки слушат "Бели пеперудки, къде отлетяхте?". Жените търсят пеперуди, учат се да летят, понякога кацат на друго цвете, друг път на серия такива и всичко това, защото не поддържате градината. Никой не е разбрал какво искат жените и след време спира да пита - няма смисъл.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
26 февруари 2017 | 06:50

Менове, страхувам се, че ще трябва за малко да оставите жените и да насочите силното си перо към огромен проблем- децата убийци и общество, което го крие!!!

Изтрезнял поет
23 февруари 2017 | 18:15

То не беше Буковски, То не беше Варг! / Всички вълчи глутници, всеки метъл-звяр / тук са призовани, яростно желани / зъби да наточат, женска кръв да лочат,/ мозъци да пият, в тоя сайт да вият!