5 нови атракции за агресивните туристи

След като се оказа, че Слънчев бряг се превръща в меката на забавленията на Балканския полуостров, решихме да обърнем внимание на някои подробности от последния летен сезон. Градските легенди за  курортa предлагат абсолютно всички забавления от платена любов, до всякаква форма на наркотици, такава демокрация се вихри там, че вече дори не се смята за някаква атракция.

Снимка: YouTube

Ето защо Ралф Сундберг  решил да разнообрази, теглейки един шут на камериерката, ей така, за сбогом! И какво толкова, съдът преценил, че болката, унижението, нанесените телесни повреди, шансът за редица усложнения, включително изпадане в кома и дори смърт, струват точно 4500 лева. И след като туристите искат да получат повече зрелища и очевидно демонстрират точно това, предлагаме следващите забавления да се интегрират в един от най-посещаваните курорти на България:


1. BDSM в хотела

Това изтънчено сексуално забавление се предлага в някои заведения и доста скъпи клубове на Тайланд, избирате девойка, с която можете да направите всичко от завързване, поставяне на щипки, приковаване на кръст, навиране на всякакви предмети във влагалището и ануса, пускането на електричество, бой с камшици и всякакви други. Защо изобщо да се ограничаваме само с жени, нека целият персонал бъде заменен с мазохисти - мъже и жени - чиято основна функция е да изпълняват луксозните прищявки. Швеция, като изобретател дори на шведската тройка, ще одобри тази идея, а и така няма да обидим никого, даже предлагаме пълното удоволствие. 


2. Лов на акули

Ако средна телесна повреда се оценява на 4500 лева от родния съд, започваме да подозираме, че човешкият капитал не е толкова скъп, следователно трябва да се предложи по-луксозна услуга за онези, които биха поискали да усетят истинското удоволствие и да пресъздадат битката с Моби Дик. Най-накрая гостите ще могат да влязат в ролята на Ишмаил и да ловуват акули в родното Черноморие. Сега ще кажете, че няма акули, но за нестандартни услуги, правителството бързо трябва да се замисли за завъждането на сини или бели акули, а за всичко е ясно, че стръвта ще бъдат хора. 10 000 на човек трябва да е справедлива сума, но  е вероятно оценката на данъчните да намали допълнително това преживяване. Сега остава да намерим и доброволци, които да работят само за един сезон на морето. 


Турист от Слънчев бряг се подготвя за лов!

3. Лов на хора

Всички сме виждали  филми, в които главният герой се изпраща на самотен остров и група психари започват да го преследват. Такава беше историята в Manhunt, такава продължава да бъде и при всички останали. Защо да не използваме остров Белене или остров Света Анастасия като площадка на ловните страсти. Представете си рекламата -  "Westworld ви очаква в България, елате да се забавлявате!". Откъде ще намерим хората? Намират достатъчно луди, за да наследят фирми с милиарди дългове, какво пречи да се съгласят и на самоубийствена мисия? Защо изобщо да се съобразяваме с правата на човека, Женевската конвенция и производни такива, след като чужденец у дома може да се размине с всичко. Пък и кой иска да се изложи пред тях? Те не разбират български, понякога не разбират и английски, а вие си говорите за справедливост. Та с малко повече късмет и няколко ловни билета за 100 000 евро, можем спокойно да основем утопия като Westworld. 


4. Спа със сълзи от девственици

Ако някога сте попадали на "Помощ, простете", значи помните, че в една далечна руска утопия, богатите използват не само петрола, за да печелят, но дори предлагат изключително специални кремове за подмладяване, чиято основна съставка е именно сълзите от девственица. Как се добиват, би попитал някой по-любопитен. Наистина ще бъде хуманно да им пускаме "Титаник" и "Тетрадката", но вместо това, братушките използват жилави сопи, с които да шлапят жертвите, обърнати с главата надолу, за да може сълзите да падат в кофа. Така няма загуби, а и е удоволствие за мъчителя. Как това може да бъде интегрирано като курортна атракция? Наемаме няколко химика, които да произвеждат специалния крем пред очите на клиента, а той самият трябва да накаже девственицата, която ще пусне основата на най-скъпия крем за лице. 


5. Боен парк

... като боен клуб, но с тази разлика, че само гостите ще трябва да бият. Нека си представим младия Ханс, който вече не иска да се пуска по големите завои на пързалките, вместо това иска да натупа някое българче, какво толкова, татко му го прави всеки ден, а и той го смята за забавление. Трябва да има боен парк. Срещу символична сума, посетителят  може да плесне по един-два шамара на персонал, а защо да не избие и някое друго зъбче? При напускане ще се смятат евентуалните щети по младия герой и с това всички ще бъдат особено щастливи и доволни. Германия има телефонна линия, в която е позволено да псувате оператора, но там ви таксуват с по 5 евро за минута, ние предлагаме таксуването да е по 15 за минута или по 12 за шамар/юмрук/ритник на Чък Норис и още много други - за комплексни хватки ще трябва да се изисква повишение. 

Надяваме се, че следващата година ще бъдат легализирани и тези атракции, все пак искаме да предложим нещо, което гърците нямат - хляб и зрелища! Ако все пак това се стори прекалено на министерството на туризма, нека се обърне към съда, който сметна, че подигравка с личността, оронване на престижа на всяко възможно ниво, както и застрашаване на човешки живот, при това на жена, струва само 4500 лева. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!