6 лоши идеи в твоя Tinder профил

Tinder е тук от няколко години и вече има достатъчно хора, които се опитват да намерят човек, с който не само да "лъзгат" по екрана, но и да се подхлъзнат върху нещо друго - залагаме на човешки отношения, приятелска връзка и платоническа любов! След като главният успя да спечели вниманието на 2 извънземни и същество с неизвестен пол, решихме да дадем няколко скромни съвета към всички жени, които са тръгнали за пореден път на лов по прашки. По настояване на шефа, годината продължава да е 2017! Дами, ако смятате да търсите наследниците на Тарзан нежния любовник, препоръчваме да спазвате някои от най-важните правила, защото ние не падаме от небето и знаем всички трикове, които използвате! 


1. Коя си ти?

Любимият момент е да попаднеш на профил, в който има 15 жени. Оглеждаш всички и се надяваш, че няма да ти се падне хипопотамчето с лошия поглед. Разглеждаш останалите снимки на женското село и допускаш, че има 3-4 красивици с хипопотамчето, които може да бъдат човека отсреща. Отиваш на среща, купуваш рози и всякакви друго подробности, за да откриеш, че си на среща с кого? Правилно - хипопотамчето! 


2. Да намерим най-грозната приятелка и да се снимаме с нея!

Легендарната тактика проработва всеки път, особено след като се постараете да намерите съществото, което се поставя на рекламите за лоша кожа, коса и други. В този ред на мисли искаме да помолим всички дами да свалят снимките с главния - благодарение на тях му отказа и секс куклата. Красотата се подчертава, жената изглежда като Мис Калифорния (вече си я виждАл). Има една подробност, ние сме народни хора и винаги бихме взели онази, която се е маскирала на човешко същество пред жената-маскара. Помислете и върху това.


3. "Аз съм тук, за да намеря нови приятели"

Адмирираме жените, чийто приятелски отношения изискват качването на снимки по бански, прашки и всякакви други атрибути. Със сигурност сте тук само за приятелство, то и свирката си е приятелство и не е навредила на никого, следователно нека се сприятеляваме, а ако направите една мусакичка, тогава всички сме вечни другари в живота и дори ще дадем стария лексикон за попълване.


4. Никакъв шанс

Това е положението, когато видим лудия поглед, липсата на всякакво био или пренаситеното, в което се споделят и плановете за построяването на "Звездата на смъртта". Споделете нещо по-интимно за себе си като "Обичам да люскам 3-4 бири след работа и да подложа с кебапи!" и ще ви предложим брак. Вместо това ни изненадвате с цитати от Паулу Коелю... Аман! Бъдете оригинални, а не като чантата си Луи Витон от Илиянци! 

5. Всичките от Дубай

Толкова е лесно да се стигне до там, че скоро и метро ще направим, за да може всяка кифличка да се щракне до кулата, плажа и някое друго Ferrari. 99% от Instagram профилите са именно с таг от Дубай, сякаш не може да качите и кадър от Дружба или Драгалевци? Какво им е? И там има достатъчно дубайци, не са толкова заможни, ама ги има. Единственото, което заявявате е, че сте просто мили златотърсачки, чиято единствена мечта се синтезира в пътешествията #ЯжТорпедозахубост!

6. Само по татуси

Не сме сигурни какво се случва, но очевидно всеки втори е блъскал коремни преси, докато червата му също не са направили плочки. Жените пък са държали д-р Енчев извънредно, за да могат да се напомпат като спасителна лодка. Нормални хора? Няма да ги откриеш или са толкова редки, че ще "лъзнеш" повече от 1000 човека, преди да ги забележиш, а след това ще се окаже, че те не са те харесали и продължаваш в дяволската въртележка, а едно време беше толкова лесно - искаш ли да пием бира и вече си в дЕсно! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!