6 причини за обилния снеговалеж

Както сами сте забелязали, темата на седмицата ще бъде бЕлото. Не говорим за онова бЕло, а за снега, който се изсипва в такива зловещи количества, че се чудим къде беше през декември и януари, когато наистина липсваха особени занимания и дърпането на ръчни по паркинга бяха единственото забавление за деня. Изследвайки произхода на снега и яростта на снежната кралица, предлагаме да се запознаете с основните причини за снежната ярост:

1. Haarp е извън контрол

Мнозина знаят, че американското правителство може да контролира времето, използвайки 200 антени в Аляска. Благодарение на тях, те могат да поръчват директно на извънземните какво време искат. Производителите на зимни гуми знаят, че единственият начин да отидете до сервиза ще е само при наличието на поне една седмица непрестанни снеговалежи. В противен случай все още ще пазурвате от форумите, защото "има хляб в тях". Възможно е това да бъдат и годишните провеждани тестове на системата. Това означава, че до няколко дни можем да очакваме избухване на вулкан във Финландия или смяна на папата. Така си работи Haarp, да знаеш! 

2. Откриваме щамове, подобни на тези от "Нещото"

Имайки предвид, че точно при такива температури се прокрадваше заразата, както и фактът, че Илон започна да продава огнехвъргачки, всичко трябва да бъде повече от ясно. Единствените, които ще оцелеят, са тези с горелка в мазето, запазена от преди няколко години, когато геройски прасето се пърлеше на детската площадка - щастливи години бяха, знаем. И докато всички се шегуват, не забравяйте, че има и по-лоша снежна трагедия от "Нещото". Тя се нарича...

3. ... "Капан за сънища"

И тук главните герои се опитваха да избягат от извънземна зараза в ледената пустош. Надеждата е напълно изгубена и ако не забравяме, че тези същества имат повече зъбки от пираня и данъчен инспектор, шансовете за оцеляване са нулеви. Дори лютата тъща няма шанс, следователно предлагаме да пуснем нея първа в боя. Изродите също се плашеха от огън, а като бонус ще трябва да открием малката групичка, която владее телепатия и може да се справи с гадинките. До тогава е препоръчително да не ставате от тоалетната чиния и да не прибирате изгубени скитници, които просто си седят на пътя. Избягвайте всички!

4. Наказателни тренировки на олимпийския отбор

След като никой не успя да спечели нищо по-различно от мобилен телефон на Samsung, учени от БАН форсираха времето благодарение на джобния адронен колайдър в джоба на чичо Пешо, с който създават условия за работи. Така в продължение на две седмици ще има наказателни тренировки без право на достъп до нощни заведения, алкохолни напитки и Facebook. Лично Бойко Борисов е заявил, че вече има достатъчно условия, а магистралите ще се затворят за генерална тренировка. Подобни практики често се налагат и от Северна Корея, когато техните атлети се завърнат от Олимпийски игри, както и от футболни първенства.

5. Козлодуйският атомен реактор е виновен

Падането на "Ку-ку" не беше случайно и според много независими източници, причината за снежната покривка е именно провеждането на специални опити в козлодуйската атомна централа. Изследователи от БАН смятат, че там се провеждат тестове за синтез на уран, който по-късно да помогне за глобалното затопляне, както и за отварянето на времеви портал, с който може да се докаже, че Лили Иванова е илюминат и произхожда от извънземна раса - теория, в която вярва цялата човешка раса. 

6. Поредната машинация за повишаване цената на домашната ракия

Особен ръст бележи цената на домашна гроздова, продавана в няколко столични квартала от крупни предприемачи, събирали цяло лято джанки пред блока. Родният антифриз, който се използва за всички от лекуването на коремни болки и бременност до косопад, бележи сериозен ръст през последните 2 седмици, започвайки точно с дъждовния период. Едва днес, при обилните снеговалежи се оказва, че цената на домашната ракия се е повишила, макар и да няма логично обяснение. Това означава, че вместо традиционното левче за литър, родният пияч трябва да се раздели с лев и двадесет стотинки, които практически се смятат за такса "Мраз и мор". Очакваните протести срещу повишаването на цената на твърдия алкохол се очаква едва на пролет, когато температурите се повишат. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
derrick
05 март 2018 | 15:15

Хайде да ми обясните къде мога да си купя литър домашна, само за лев. Явно и от пиене толкова разбирате. П.П. Хайде наздраве и със здраве!