7-те смъртни гряха на половинката

Винаги сме били против насилието, а и след като има толкова много откачени хора, които смятат, че тероризмът ще реши нещо, предпочитаме да бъдем далече от всички видове конфликти, освен онзи специфичен момент, когато възникват интелектуални спорове около разреждането на ракията. Мъжкият кодекс, а той е много сериозна наука, все пак позволява случаи, в които можеш спокойно да заличиш дразнителя като терминатор изпратен от Скайнет за Джон Конър. Разбираме, че нито една жена не може да бъде перфектна - всички искат да ги гушкат след секс - ала винаги сме подозирали, че има някои смъртни грехове, които наистина удрят директно върху жизнените точки! Ето някои от смъртните грехове, които позволяват екзекуция: 


Изтрила е всичкото ти порно

Добре де, порното на един мъж наистина е неприкосновено, то е събирано с такава любов и с цената на толкова много зрение, за да бъде заличено. Като се има предвид колко време сме чакали руските пиъри да пуснат малко сийд за "Backdoor Sluts", чак започва да ни се къса сърцето. Дали Лиса Ан отново ще ни проговори? Съмняваме се! Казват, че добрата приятелка спестява до 200 GB на хард-а, ала не трябва да забравяме, че 

По-добра от КГБ

Интернет повелителката е известна с това, че знае всички пароли, проверява с кого си пишеш, на коя коментираш постовете и още много други. Рекордът по ревност се държи от Петранка от Павликени, която накарала своя любим Иван да се обади на майка си, за да докаже, че тя наистина е биологичен родител, а не някоя гад, на която харесва вицовете. 


Изхвърлила е мамините манджи

... щото можела да сготви по-добре! Това означава още една седмица на препечени джапанки "Оскар". Кажете сега честно ли е това? Не можете да кажете на една жена, че не може да готви, не върви постоянно да я водите по ресторанти, защото и колата си иска своето и на финала само мама Ви разбира. Шеф Петров никога не би приел това, особено след като след половин час тази храна нямаше да я има. 


Разказва на всичките си приятелки колко добър си в леглото

... и не показва клипчето, в което викаше като разярена мечка пред кошер с пчели. Сериозно, ама ако няма да го качваме в интернет и няма да се показва на приятелките, как изобщо се очаква да намерим жена за тройка? КАК? Какво, ти не си искала никога? Официално търсим две жени за тройка, ние сме един мъж! Винаги сме очаквали, че жените наистина говорят с детайли за събитията в спалнята, ама ако няма да показват картинки, защо да го бръснем тоя задник, начи!

Заяви, че само се е шегувала за аналния секс

След като прекараш толкова дни в унижение и отричане на величествения размер на любовния Ескалибур, подписваш декларация, че само връхчето ще участва в мисията и дори поставяте мярката с маркер, тя ти заявява, че се шегува. Така се случват битовите скандали! 


Правиш това, което искаш, след като ти е казала да го направиш

Хем ти казва, че сестра ѝ няма да те погледне, а след това се сърди, че си спал с нея. Къде е логиката в тези действия, искаме да знаем! Сексът никога не е понасял хората с чувство за хумор, пък ѝ Марчето нямаше нищо против, особено след като покажеш сестринската благословия. Това не го казвай пред адвокатите, няма да ти повярват, ама изобщо!  


Затрила е любимата ти музика

Един човек е толкова голям, колкото е голям плейлистът му. Ето защо всяко посегателство върху дигиталните файлове, в които са криптирани душите на милиони китари, съдбите на стотици лирически герои, както и на още повече изпълнители, се разглеждат като престъпление срещу човечеството! Пък и сега как да намерим всички flac-ове на Миле Китич? КАК? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!