8 белега, че тази жена не заслужава твоето внимание

Няма мъж, който вече да не е разбрал, че една жена и кола, винаги се осланят на абсолютния късмет. Не трябва да забравяме обаче, че животът е малко по-суров и ако имаш здрава кола, стабилната връзка може да е в много голяма опасност. Често се случва именно това, особено след като знаем, че колата е способна да донесе много повече положителни емоции. И ако механикът гледа за нагари в двигателя, проблеми по окачването или качеството на боята, то за жената няма някаква особена рецепта, но нека разгледаме червените светофари, които моментално трябва да грейват в съзнанието ти, докато търсиш малките забележки по жената, не колата. И понеже често можем да бъдем обладани от емоцията, използваме услугите на механик (за колата), както и на приятел (за жената). Често гледаме в другата посока, когато очите на лудостта грейнат като фар, осветяващ единствено мрачната ѝ душа. Категорични дефекти от този вид са:

Жената, която се радва на много по-възрастни мъже (имаме предвид поне 10 години разлика), може спокойно да започне да разкрива своите проблеми с "татенцето" или на потенциалната златотърсачка. Не всичко е любов, особено когато 20-годишна се премести да живее при 50-годишен. Младите да се обичат, ама младите и старите какво да ги правим? 

Жените обожават да танцуват и точно за това безсмъртно действие имат повече енергия от руска атомна централа. Въздържай се от латино страстните танцьорки, те са по-пипани и от музейния експонат на тигъра. Какво лошо има на танците? Ами нека кажем, че след всичкото търкане, хващане на задника и праткическото whore-ване, започваме силно да се въздържаме. Да не забравяме, че цялата ситуация е изключително извратена, защото всички са с нагласата, че искат да опънат поне инструкторката. Пропускаме, мерси! 

Помниш ли онази с многото интимни приятели? Онази, която поддържа връзка с бившия и държи всички секс дружки в листата с приятели? Ако една жена не може да се задоволи само с теб, то тя не заслужава и секунда от твоето внимание, закривай! 

Познаваш ли приятелката, която има достатъчно мъжки материал в листа за основаването на голямо село? Тя не спи с никой, но обича да получава подаръци и комплименти. Разбира се, че е жадна за внимание и очевидно ти не можеш да го задоволиш, както и приятелите. Играй главната роля или се откажи от този сценарий, животът е твърде кратък, за да бъдеш просто статист в спалнята. 

Избягвай чикитата без добър пример за стабилна връзка или поне без познанието на такава. Първо нямаш нерви, за да я научиш и второ - хич не ти се занимава с глезени дечица. Добрата връзка е основана на доста страдания, конфликти, проблеми и каквото още можеш да добавиш от репертоара на малката булка. Добрият мъж има нужда от жена с достатъчно богат житейски опит, която освен всичко знае защо е с теб. Не ти трябва кифла, която изчезва в момента, в който някой ѝ завърти главата или стане трудно. Това направиха всички тъпи филми за Барби - много жени, които да вярват, че принцовете съществуват. 

Пусни я да си ходи, ако никога не проявява интерес към теб, не се опитва да открадне малко от твоето време за себе си и ти си винаги този, който я търси. Ако това се случва, а междувременно всички други имат внимание, поеми си въздух, събера ѝ багажа и я помоли да дойде и да си го прибере. 

Приятелите могат да бъдат изключително важни, ала щом започнат да контролират живота ти, не са особено добри приятели. Инспекцията на приятелската листа е препоръчителна, често се крият подводни камъни, а още по-често живееш с нейната най-добра приятелка - духом, а не тялом. Не можеш да водиш война с психопатки, били те и кифловоди. Учени от БАН отдавна са установили, че хемороидите и белите коси идват точно от такива хора, защо си го причиняваш.

Не може да прави мусаката на мама. Има ли какво да добавим повече? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!