Американската образователна система дава повече

Американската образователна система винаги е била истинска мечта, поне това показваха всички тийнейджърски комедии, дублирани от един човек и взети от видеотеката под наем за скромната сума от 1000 лева, а едва след това станаха по левче (старите пари бяха толкова забавни). След това започнахме да четем повече вестници и осъзнахме, че нещата не са толкова розови, колкото се опитват да ги представят, но Бил Клинтън върна доверието и ни накара отново да мечтаем - предимно за стажантки. През последните години сме открили достатъчно интересни казуси, които биха затвърдили доброто име на училището на янките и сме готови да го докажем! Виж с какво ще се сблъскаш през първия учебен ден! 

1. Можеш да си купиш марихуана

Дилърите може да се разхождат свободно с новата наредба, която позволява употребата на зелената билка. Американският ученик обича да се лекува изцяло с народната медицина и често жертва някоя друга любима класическа книга, с която да усвои знанията. Знаем, че сме невероятно тъпи, защото ситуацията е не е по-различна от тази в родните даскала, но там го няма Snoop Dog или Snoop Lion, който да пусне една оферта, а редовен клиент е била Камерън Диас а.к.а. палавата и лоша учителка!

2. Можеш да правиш секс с учителка

Ако не блеснеш със знания, можеш да блеснеш с нещо далеч по-голямо - секс! Искаме да кажем, че това е единичен случай, но през годините се сблъскахме с толкова много палави учителки, че сме готови да се върнем обратно в училище, но само ако учителките са от класата на Brazzers. Американското законодателство продължава да съди палавите преподавателки и повечето са отстранени от работа, но една специална дама наистина се превръща в порно актриса и се приема доста радушно от аудиторията. Чувствай се отмъстен за всеки път, когато си бил скъсан на изпита! Хората имат такива красиви преподавателки, а се оплакват!

3. Учителката ти може да е съучастник в убийство

Някои хора носят своята присъда до края на живота си и точно такава е съдбата на Поула Пийс известна като Поула Бенешевски. Истинската самоличност на учителката я свързва с легендарното убийство на Силвия Линкинс, която умира след няколко месеца в адски мъки. Нека не забравяме, че зад невинната усмивка се крие обвинена в убийство втора степен! 

4. Можеш да стреляш по съучениците

Както много често се случва, американците имат много слаба ел. инсталация и по тази причина им пада бушона по-бързо, отколкото китаецът може да го произведе. Случаите за стрелба в американско училище са твърде много, а справката в Wikipedia ще ти покаже, че са по няколко на година и дори повече от това. Списъкът е толкова дълъг, че се отказваш да го четеш, а и скролът може да се счупи! Сякаш отново започваш да четеш книгата на Стивън Кинг "Гняв"! 

5. Първият учебен ден е паметно събитие

И как няма да е, след като учителката идва пияна като мотика и решава, че дрехите й пречат. Тази новина е свежа, защото събитието се е случило съвсем скоро. Децата в Оклахома няма да забравят този ден, след като 49-годишната Лори Ан Хил се съблича и започва да преподава гола. Половата система не се ли учеше в по-горните часове? И не бихме роптали по учителката, но видяхме снимката и разбрахме, че родителите ще се разорят по психиатри или знаят истинската причина за синът им, който не иска повече да гледа жени! 

6. Преподавателката може да бъде еротичен модел

Трябваше да изплакнем срама от горната точка и показваме две прелести, които не си срещал в твоето училище. Запознай се с Катлин Пиърсин и Виктория Джеймс.

Двете жени са уволнени от учебното заведение, след като са решили да се снимат в списание по оскъдно бельо (не заедно). Снимките им са в долните редове. Трябва да отбележим, че дамите все още са безработни, ако търсиш частен учител на детето! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
08 август 2014 | 15:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g