Безименният пръст е Вашето ДНК

Мъжките ръце могат да казват много за характера на своя притежател. Ако ръцете са със зачервени кокалчета, тогава препоръчваме да не спорите с тази личност. Някои изследвания се опитват да открият закономерност между дължината и формата на мъжките пръсти. Повечето са абсурдни, но пък е хубаво да знаете какво точно гледат жените! 

Ръцете Ви разкриват отношенията с жените

Хората с по-къси показалци и по-дълги безименни пръсти са известни с това, че са много по-внимателни и добри към жените. В изследването са участвали около 155 души (мъже и жени), които стигнали до заключението, че дължината на тези два пръста показва колко социален може да бъде мъжа към женската аудитория. По-дългият безименен пръст също така е индикатор и на повече тестостерон, а от там стигаме и до едни други сексуални преживявания. 

Информация за пениса Ви

144 души се съгласяват да участват в това изследване, за да докажат, че по-дългия безименен пръст е лиценз за повече оргазми. По време на урологични операции, пациентите били измерени, докато са били под упойка. Хората с по-дълъг безимен пръст са печелили пред хората с дълъг показалец. Отново трябва да благодарим на тестостерона.

По-красиви лица

Добри новини, изследване на 2011 година показва, че хората от горните редове също така са с много по-красиви лица от останалите. Излагането на тестостерон преди раждане е и причината за развитие на лицето. 

Интелект

Повечето такива изследвания често рефлектират само върху мъжете, но хората от Британския журнал по психология са открили и нещо друго. През 2007 година са направили фотокопие на детските длани по време на SAT изпит. Децата с по-къси показалци са отбелязали по-висок резултат в раздела на математиката. Момичетата с по-дълъг безименен пръст пък са отбелязали по-ниска оценка на раздела по математика и по-висока на есето си. 

Нека развалим всичко хубаво

Мъжката аудитория, която се радва на горните положителни черти ще се разочарова... СЕГА! Британските учени изчисляват, че хората със специфична разлика в пръстите показва, че те са изложени на по-висок риск от рак на простата. Всички с по-дълги показалци са около 33% по-малък шанс за разболяване. Поне сме по-красиви!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!