Безсмъртен ли е Владимир Путин

След като Владимир Путин се превърна в една от най-влиятелните личности на списание Forbes, интернет конспиратори започнаха да се съмняват в победата и твърдят, че руският президент има една специална дарба - безсмъртен е. Някои много добри историци са открили кадри от преди пчоти 100 години, които показват личност точно с чертите на Владимир Путин.

Първата снимка е направена през 1920 година Втората датира от 1941 година, а третата можете да забележите от наши дни. Сайтът Disclose съобщава, че има читатели, които ясно забелязват невероятни прилики между зъбите на руския президент и зъбите на граф Дракула. Представяме и кадрите, за да можете да изберете собствената си версия. В други новини - имаме доказателства, че тъщата също може да е безсмъртна, но нямаме толкова свободно място, за да качим снимките на сървърите.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 декември 2015 | 14:26

ДА за ужас на враговете му !

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
16 декември 2015 | 15:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g