Бик наказа превозно средство

Винаги сме знаели, че "Лудата крава" не е само болест, но и емоционално състояние (тъщите го доказват винаги). По време на испанския фестивал и надбягването с бикове, потърпевши са били нападнати от бик, който очевидно е или далтонист или просто не обича превозните средства. След няколко тежки удара, пасажерите осъзнават, че няма да отидат никъде.

Надяваме се, че собственикът е застрахован. Бикът обикновено има тегло между 500 и 1000 килограма, но очевидно няма никакви проблеми с 2-тонно возило. Въпреки затварянето на улиците, по които тичат едрите бозайници, често се случва и някои (като този) да изгуби пътя! 

Снимки: Pasion Y Riesgo

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
29 ноември 2016 | 17:34

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE