Бронсън овладява нервите

Най-опасният затворник/човек на планетата е успял да завърши курса за овладяване на агресията. Г-н Бронсън е известен като най-опасният човек на планетата, защото е прекарал около 40 години в затвора и най-често увеличава присъдата си, защото най-често бие затворните надзиратели, съкилийниците си и кой ли още не.

62-годишният затворник споделя, че е започнал курса през 2012 година и днес успешно може да признае, че го е завършил. Най-важното е, че това е второто ниво за овладяване и обикновено отнема до 6 месеца на затворник. Чарли успял да го завърши за почти три години, след като се сблъсква с някои трудности и постоянно трябва да го започне отново.

Първото повторение било наложено през 2014 година, когато Бронсън напада отговорника на затворното крило. Тази проява добавя около 2 години към доживотната присъда, защото успял да нанесе доста точни попадения по главта на г-н Алан Паркинс. Няколко месеца по-късно успява да натупа няколко затворни надзирателя.

Въпреки възрастта си, Бронсън все още прави по 1000 лицеви опори на ден, но въпреки това се старае да овладее себе си и да бъде един "различен човек". Междувременно стана ясно, че Бронсън рисува и печели 11 благотворителни награди като художник. Искрено се надяваме, че няма да прекара още 3 години в завършването на курса, който е цели 3 степени.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
14 септември 2015 | 23:27

1