Да бъдеш изнасилен от жена

Човешката сексуалност все по-често ще започва да се насочва и към мъжкото съсловие, което може да става жертва на изнасилване, както и обект на сериозно сексуално малтретиране. Винаги сме си мислили, че това може да е невъзможно, но през 2015 година започнаха да се появяват медицински центрове, които са в помощ на мъжете-жертви на изнасилване. Точно така, през 2015 година се оказва, че жените изнасилват мъже - ние също не го вярваме, но ето една история от Аври Рами на 23 години от Флорида.

Той разказва, че е бил изнасилен от своята бивша приятелка и не се притеснява да разкрие цялата история, да поеме страховете и обидите на обществото. Аври не се определя като слаб, нито определя своята бивша приятелка като по-силна от него, следователно не би трябвало да е изнасилване, но фактът, че той не желаел точно в този момент да прави секс, бил достатъчно красноречив. Нашият герой разказва как миналата година лежал гол на леглото, докато гаджето обикаляло и вършило разни работи из дома. В един момент замръзнала, загледала го, докато лежи и се нахвърлила върху него.

Не сме сигурни как точно е решила, че й се прави секс, ако Аври в този момент не е вдигнал знамето, ала смятаме, че цялата история е малко сбъркана. Изнасилвачката се покатерила върху него и започнала да го язди така, сякаш се опитва да вземе най-големия трофей, който някога е бил предлаган. Аври се борил, опитвал се да избяга, но неговата насилница го стискала за китките и не му позволявала (м-да, ние също се съпротивляваме точно така, особено ако жена седне върху нас, мигаме с всички сили, за да се убедим, че това е истина). Най-интересното е, че Аври не може да си спомни дали е свършил или не, защото ако беше свършил, сигурно нямаше да наричаме този полов акт изнасилване.

От друга страна е научно доказано, че някои жени фантазират точно за изнасилване (фантазия, а не реалност) и дори само това е достатъчно, за да изпитат оргазъм. Някои жертви дори са споделяли, че са изпитали най-върхновата наслада, което по-късно ги накарало да се чувстват още по-омърсени. Главният герой на тази история се почувствал омърсен и измамен и с дни не можел да се възстанови, точно както и ние бихме могли да се чувстваме и обещаваме да го направим, стига някоя най-накрая да се престраши да ни забележи, ама е трудно, след като перфорираме две билетчета в автобуса и плащаме данък за товарен автомобил. Моля, споделете, ако сте били жертва на женско изнасилване! Все пак трябва да бъде ясно, че жените не могат да избират кога им се прави секс... или могат? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
28 ноември 2015 | 21:57

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g