Дългите връзки са обречени

Замисляли ли сте се защо толкова много хора се разделят в последно време? Огледайте се и ще видите, че има достатъчно мъже и жени, които казват, че това е всичко, прекарали са известно време заедно и след това са установили, че нямат нужда едни от други. Може да допускаме, че просто не сме създадени за моногамията и обвързването, но можем да допуснем, както обикновено, че жените са склонни да се застрелят сами, преди да осъзнаят какво губят. Ако излизаш от дългата връзка и се чудиш какво точно се прецака, успокой се, проблемът най-вероятно е в шантавото човече, което си наричал любима, а тя има толкова много дъски за дялана, че цех с млади дърварчета не може да помогне. Ето някои истини за дълготрайните връзки и защо трябва да бягаш от този ад:

1. Жените лъжат

За тях това е нещо като национален спорт. Поглеждат те в очите и лъжат за абсолютно всичко. Ако твоят живот се опира върху честта, доброто име и реноме, жената изгражда своята империя на базата на тонове лъжи. Толкова се стараят, че понякога ще дадат мило и драго, за да те убедят в собствените си измами и дори биха започнали да си вярват. Лъжат, защото ще изгубят блясъка си с истината и съответно контрола върху самия теб. И докато се стараят да скрият някои от най-мръсните си тайни, истината започва да прелива от друга точка. Малките и пояснителни въпроси винаги биха могли да обърнат изцяло колата, затова ги препоръчваме във всеки удобен момент. 

2. Искат всичкото време за себе си

Ти трябва да си клоуна-нинджа, който винаги да стои зад тях и да намира свободното време. Ако за теб е най-важно времето прекарано в леглото, жената го отчита като минимално - все пак е повече от ясно, че ти трябва да организираш програмата, да си усмихнат, добър,развлекателен, защитник, герой, гений, философ, перверзник и сексуалното чудо на света. И всичко това само за един секс? Не им се сърди, те са енергийни вампири, които никога не осъзнават кога трябва да спрат с цялото си фиаско. 

3. Обсебването

Жените не могат да бъдат сами, рядко биха могли да оцелеят ако липсва човек, когото да ядосват. Ето защо биха стояли дори с човек, който мразят. Ако ти можеш да обикнеш самотата и да предпочетеш тишината и спокойствието пред нейното присъствие, тя е способна на революция за твоето лично щастие, изключващо нея. Жените обичат секса, но обичат да посещават и горната глава, която често е пълна с истории, идеи и достатъчно мъдрост, за да реши елементарните им проблеми. Дамите отдавна осъзнават, че ти си способен да оцелееш и без тях, но предпочитат да не го знаеш. 

4. Няма живот без мъжа

Сигурно си чувал как всяка харпия обяснява колко невероятен можеше да е нейният живот, ако е липсвал онзи мишок - приятелят ѝ. Вярата, че животът им ще бъде като в "Сексът и града" се чупи като китайска реплика на iPhone. Да, могат да отидат в клуба, могат да се изтряскат в тоалетните и това няма да им донесе никакво удовлетворение. Всичко е краткотрайно, а липсата на хобита, различни от работата, водят до абсолютна летаргия. Дълготрайната връзка за тях е осигуряването на комфорт и портрет пред останалите. Имайки дълга връзка, тя може да заяви, че е желаната добра партньорка. Изневерите идват в следствие на импулси, които и те самите не могат да контрлират. Необходим си, защото повечето приятелки вече са обвързани и освен клюкаренето, трябва да говорят и за мъже. 

5. Дори и те не разбират собствената си логика

Замисли се малко за всички случаи, в които си бил щастлив с една жена. Това е нейната заслуга, защото е можела да направи резервациите, можела е да открие къде да отидете на почивка и още куп други подробности. За всяка злина ще бъдеш точно ти отговорен, защото нито една жена не би признала своята вина, а и има достатъчно сайтове, които да предложат 100 000 причини за твоята вина, приятелки също. Може да ги хванеш дори върху чуждия член и пак ще са невинни и дори ще гарантират, че нищо не се е случило. Свикни с идеята, че женската версия никога не е достоверна, а и няма да бъде.

6. Една вселена няма да стигне

... за да направи една жена моногамна. Нито една не може да устои на изкушенията. Винаги ще има предложения за повече забавление,  безкрайни купони и по-добри мъже от самия теб - приеми фактите, такива винаги ще се намерят. Рекламите са помогнали за милиони изневери и след като днес имаме толкова красив информационен оазис, традицията и моногамията със сигурност режат вени, слушайки нещо от Нирвана. Може да си перфектен, но това е едва 50% от цялото представяне, останалите 50% се крият в нея и нейните възможности. Дали може да те оцени, дали може да разбере какво точно има и може ли да те слуша. Имайки предвид, че до 25-годишна възраст си поел повече лайна, отколкото фирма за отпушване на шахти, кучката трябва да приеме твоя опит и да започне да се доверява. Да говориш истини е трудно, особено с жена. 

7. Какво трябва да знаеш за нея

Не можеш да промениш една жена, а и не трябва. Ако с душа и задник копнее за приключения, ти никога няма да можеш да промениш това. Думите ѝ могат да лъжат, но действията винаги казват истината. Достатъчно е да я видиш в средата, в която живее и хората, с които дружи. Те са етикет на самата нея. Няма да разбереш с колко мъже е била, но винаги можеш да видиш опита ѝ в леглото, флиртувете ѝ и още много други. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
05 август 2017 | 13:56

И все пак да не забравяме, че много дълготрайни връзки са се разпаднали поради факта, че мъжете не са могли да бъдат само с една дама!