Десет фрази, с които ще я разтопиш

От време на време, пускай по един от следните лафове, за да се направиш на джентълмен. Те са с почти научно доказано положително въздействие върху мацките:

 

Времето е ужасно, ще дойда да те взема"

 

Искаш да се видите тази вечер. Вън вали. Вместо да я питаш дали иска да излезете, се направи на грижовен и предложи да дойдеш да я вземеш от работа с колата.

 

Може ли да разгледам снимките?"

 

Ходила е на екскурзия в Рим да речем. Ти разглеждаш търпеливо всички снимки, като питаш „Това сестра ти ли е?", „А, тук къде сте?" (на стотната снимка пред паметник), изслушваш историята на всички музеи, в които са ги мъкнали, щото се интересуваш от живота й и го намираш за интересен.

 

Днес на работа..."

 

Не ставай досаден като се оплакваш от работата или даваш подробен отчет как е преминала презентацията ти. Тя обаче ще се радва, ако споделяш с нея. Това я кара да се мисли за важна, особено ако вземеш, че я попиташ за мнението й по даден въпрос.

 

Обожавам луничките ти/ бенката ти/ нещо си там"

 

Показва, че обръщаш внимание и оценяваш красотата на всеки сантиметър от тялото й.

 

Толкова се радвам, че останах до късно онази вечер и те срещнах..."

 

Жените си падат по такива глупости. Покажи, че се мислиш за късметлия, че си с нея. Какво ли си щял да правиш горкия, ако онази вечер, на онова парти, си бе тръгнал по-рано и не си имал честта да се запознаеш с нея.

 

"Разбирам колко е важно това за теб"

 

Според жените една връзка е добра, тогава когато партньорът им ги разбира. Така че, когато тя иска да говори за някакъв проблем, ти кимаш с глава и пускаш лафове от сорта на „Напълно те разбирам". Не е нужно да предлагаш решение или да коментираш по какъвто и да е начин, а само да я изслушаш и разбереш.

 

Ще ти направя масаж/ ще напълня ваната"

 

Поглези я от време на време. Масажът е секси, а и така тя също ще се сети да прави такива жестове към теб.

 

Представях си те така..."

 

Най-накрая стигате до осъществяването на някоя секс фантазия (белезници, сметана по тялото или каквото там ви възбужда). Казваш й, че е ужасно секси и много пъти си си я представял така. Тя си умира от кеф, че присъства във фантазиите ти, а това, че в мечтите ти мацката със сметана по тялото е била без точно определено лице са подробности.

 

Искам ми се да те заведа някога там"

 

Гледате филм за някое екзотично място и ти казваш колко хубаво би било, ако можехте да отидете там. Не е задължително наистина да отидете, но показваш, че я включваш в бъдещите ти планове, а тя иска да чуе точно такива неща.

 

И фраза номер едно:

 

Знам, че не си от тези жени, които..."

 

Повечето жени вярват, че са специални, че са по-различни от другите и прочие. Тя иска ти да знаеш, че тя е „жена от класа", каквото и да значи това.

 

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!