Добрите филми

Всеки 15 септември има своята сантиментална стойност. Това беше сигналът "Отивай да учиш!", който не се одобряваше от нито една личност - възпитаник на учебно заведение. И какво по-хубаво има от подгряване на всички спомени с колекция от холивудски ученически компании от 30-годишни актьори с бебешки лица. Настани се, събери крака, води си записки и започвай да пишеш! Време е за сесията, класното и всичко друго, което мразеше. Припомни си всички герои, с които искаше да бъдеш в университета. 

1. Американски пай

В по-голямата част засягаше ваканционната част на учениците, но все пак ти напомня, че винаги има време за веселие. Стифлър щеше да ти бъде истински уингмен, а майка му се превръща в най-добрата ти приятелка. Кажи честно, колко от техните глупости пробва? Съветите на големия брат, издънките и забивките с красивите жени - класика! Гледай първите две части!

2. Accepted

Сигурни сме, че си минавал през този момент. Кандидатстваш на 100 места, за да си сигурен, че ще бъдеш студент - гордостта на родата. Понякога не учиш там, където искаш, занимаваш се с предмети от епохата на маите и се надяваш, че някога ще влязат в употреба, защото сърдитото старче а.к.а. професорът преподава морално остарели теории в стари учебници, които вече не се печатат. Същата е историята и в този филм, където група студенти сменят подхода и си създават собствен университет. Забавлението е пълно, а и ще намериш доза истина в някои от героите. 

3. Добрият Уил Хънтинг

М-да, говорим за онези хубави моменти, когато просто не искаш да направиш нищо с живота си, а имаш потенциала за засрамване на света. Ще видиш какво се превръщаш, когато не използваш. Уил е от онези човечета с много ум и омраза към света, но и с чувство за хумор, с което да засрами гений по математика. Наистина трябва да го гледаш, преди да решиш с какво искаш да се занимаваш. 

4. Sex is Zero

Специален поздрав за хората, които искат да отидат в чужбина за една година. Запознай се с японското филмово изкуство и лудото им чувство за хумор. Задължително си намери субтитри, защото вторият ти език няма да е перфектен японски! Искаме да ти разкажем повече за този филм, но думите няма да бъдат достатъчно, просто го гледай! 

5. В преследване на щастието

Когато ти омръзне от горните шеги и забавни моменти, ще ти покажем историята на един човек, който не е имал парите за образование, които имаш ти или ще изкарваш в процеса на учене. Може да го пускаш всеки път в началото на семестъра, сесията и всяко останало време, в което си мислиш, че това е пълна скука. Приготви се за един от най-бруталните филми, които може да си гледал. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
А
18 септември 2013 | 16:16

Яко!

15 септември 2013 | 20:11

Дотук всичко добре, но само искам да отбележа, че Sex is zero всъщност е корейски филм.

LLC
15 септември 2013 | 14:50

Включете и HOW HIGH, класика! Да не забравяме и Van Wilder.