Домашен любимец

Има един момент от живота на всеки амиго, в който се ражда дилемата: да се сдобия ли с животно или да остана соло? Не сме сигурни дали ти е необходима такава гад, но ще те предупредим за предстоящите събития, когато си вземеш гадинка или я подариш на някого. Изреждаме най-популярните, което ще намериш в зоомагазина.

1. Кученце

От най-малкия пинчер до огромния санбернар ще се срещат най-различни проблеми. Повече от ясно е, че с новите закони ще се бръкнеш доста стабилно, за да го регистрираш ваксинираш и пломбираш. Продължаваме със задълженията, които се поделят много лесно! Ти ще го разхождаш, пудриш, сресваш, къпеш и ще чистиш фекалиите, а твоята любима ще го мачка и ще му се радва, за да го превърне в тоталната мастия. Не забравяй, че ще носиш отговорност за всеки наръфан висок ток, който се намира у дома!

 
 

2. Котката

Мислим, че ще е перфектна, за да наточи нокти на дивана, матрака на леглото, тапетите, дрехите ти и столовете. Отдавна си мечтал за този прекрасен момент, в който ще вземеш обувките си и ще усетиш аромата на напикани връзки, защото четириногото гадинче е минало, за да отпусне душата върху тях. Официално мразим котките и всичките простотии, които създават. Това е най-тъпото съществуващо животно, което се купува, за да "мърка" и да ляга в теб, а после и да ти издере лицето, докато спиш. Да не забравяме, че ти си отговорен за котешката тоалетна, храненето и купуването на всички аксесоари, които никога не изглеждат достатъчно евтино и накрая ще се окаже, че "То яде много малко и не излиза скъпо!" ще е чистата лъжа. Препоръчваме да го пускаш на свобода и да се социализираш със същества, които разпознават тоалетната чиния и могат да я използват!

3. Папагал

Да, това е чуруликащата гадина, която беше забелязана в "Рио". После ти се наложи да слушаш от своята половинка за шарените пернати същества, които пеят и говорят като по филмите. Наясно сме, че това е уникален рекламен трик, за да може твоята да докопа дебитната ти карта и да доведе шарената кокошка у дома. Гадинката издава приятни звуци и гледа тъпо в клетката. Рядко ще намериш говорещи гадове, но сме сигурни, че нежната половина успява да го надговори или ще го научи да говори. Лошите страни на нещата са, че пернатият приятел започва да маха с крила и да изхвърля просото, семките, перата и курешките на пода. Да не говорим за онзи момент, в който приятелката решава да го погали и да извади ръката си с по-малко пръсти! Другарят ще спи по цял ден, а през нощта ще се разпява и ще носи квартала, което е и причина за осквернената ти кола.4. Заек

Всеки заек е бил клещи в миналия си живот! Този приятел носи смесени чувства в теб, защото винаги си го виждал в чиния с картофи. Малко е сложно, но да кажем, че ще вземеш този дългоух другар, за да може милото да има на какво да се лигави. Заекът е готино животно, което стои в една клетка и се старае да открие дупка в клетката си, което означава, че всяка сутрин ще ходиш по дървени стърготини. Не си мисли, че този белозъб мини тигър ще стои мирен, когато излезе на свобода. Да започнем с кабелите, които си пръснал из дома. Всяка жица ще бъде прегризана, а да не говорим, че голяма слабост остават зарядните и дървените материали, които се намират у дома. Заекът е пухкав и приятен, но и много миризлив.
 

5. Рибки

Знаем, че взимаш рибки, защото милото няма какво да обърка с тях, но живееш в тотална заблуда. Чували сме за жени, които решават да изперат рибките, защото водата е станала мръсна, а филтърът ще изчисти всичко от водата, но евентуално рибките започват да плуват по гръб. Рибките нямат много проблеми, но изискват добра отоплителна система, добра машинка за въздух и никакво човешко участие в съществуването им. Това не пречи на жената да се опитва да ги пипне, докато се хранят (дано не си взел пирани) или просто да им почуква по стъклото, докато плуват. В един от многото сценарии ще срещнеш момента, в който жена ти с изключителна мощ от пилешки мускули и половин тричка се опитва да пренесе аквариум със 120 литра вода до другата стая. Надяваме се, че съседите ще останат доволни, след като си решил да провериш влагоустойчивостта на новата боя на тавана! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
find this
01 февруари 2017 | 17:42

y71NEQ You are my breathing in, I have few web logs and very sporadically run out from to post.

crork service
28 ноември 2015 | 21:42

soHfmN informatii interesante si utile postate pe blogul dumneavoastra. dar ca si o paranteza , ce parere aveti de inchirierea apartamente vacanta ?.

Social bookmarks
20 април 2013 | 10:34

UAkjKC Thanks so much for the blog post.Thanks Again. Want more.

bookmarks
15 март 2013 | 13:13

cjlpmn Really enjoyed this blog article.Thanks Again.

amazing site
03 март 2013 | 22:33

Nk1zKb Appreciate you sharing, great blog post. Will read on...

3D
20 юли 2012 | 18:25

Мими, сърдечна краво такава, винаги има изключения, които потвърждават правилото. Аз съм ги гледал всичките от гореизброените и наистина понякога докарват главоболия. Иначе някой по-долу беше казал, че въпреки това ти пак си ги харесваш.

Мими
20 юли 2012 | 11:19

Пълни глупости - вкъщи си имам котка и куче и по-забавно никога не ми е било. Бели - никакви. Пикане в обувки или другане - равно на 0. Статията е писана от човек, който никога не е имал домашен любимец. Безсърдечен глупак!!!

Батти Стоев
18 юли 2012 | 19:39


от 18 юли 2012 | 12:37

Успокоявам те, че не съм объркал коментарите в сайта на man.bg с гей-сайт за запознанства. Самото намекване за подобно сравнение е безмислено и глуповато. А дали съм в сайта само заради тях-Не. Но ги има и се възползвам от тях да си изразя мнението. А и те са едно от интересните четива тук-изключвам безпредметните, не много смислени коментари на имбецилни индивиди като теб.

Ел
18 юли 2012 | 16:30

В интерес на истината , че това са негативите на всеки домашен любимец, това са. Всеки решил да си вземе животно у дома е наясно предполагам и с издирането на дивана ,и с препикаването и гризането на обувки и какво ли още не :) ама като се замисля има и хора , които по миризма и хигиена са далеч са по-зле и от животните. А животинката у дома е личен избор и я обичаш независимо от всичко :)

18 юли 2012 | 12:37

Уф
Батти Стоев от 18 юли 2012 | 11:29

Здравейте маймунки. Е не мога да не съм малко тъжен и разочарован след тоз’ матрял…Всеки има гледна точка г-н „редактор”, но и всяко нещо си има 2 страни. Дори ти , не мо’еш да се съгласиш, че си написал обективно „статията”(даже съм почти убеден, че не си вярваш за половината неща). А като пишеш с такъв субективизъм, независимо колко оигинален (си мислиш че), е стилът ти на писане, в крайна сметка статията не струва. Не може така. Балансирай малко нещата и напиши една прочувствена статия за това колко са мили животинките и колко са сладки и пухкави, поне да се посмеем малко на коментарите, които ще ти изсипят „мъжагите” фенове 

абе, бате ти ако си тука за коментарите на "мъжагите" явно си объркал сайта - мен.бг не е сайт за гей запознанства

18 юли 2012 | 11:58

Г-н "редактор" статията е перфектна и е true story от всички страни!!

A
18 юли 2012 | 11:41

От горе изброените само куче не съм отглеждал, като цяло не мога да се съглася с материала

bs
18 юли 2012 | 11:37

Има по нещо вярно в написаното, но като цяло си е шит

Батти Стоев
18 юли 2012 | 11:29

Здравейте маймунки. Е не мога да не съм малко тъжен и разочарован след тоз’ матрял…Всеки има гледна точка г-н „редактор”, но и всяко нещо си има 2 страни. Дори ти , не мо’еш да се съгласиш, че си написал обективно „статията”(даже съм почти убеден, че не си вярваш за половината неща). А като пишеш с такъв субективизъм, независимо колко оигинален (си мислиш че), е стилът ти на писане, в крайна сметка статията не струва. Не може така. Балансирай малко нещата и напиши една прочувствена статия за това колко са мили животинките и колко са сладки и пухкави, поне да се посмеем малко на коментарите, които ще ти изсипят „мъжагите” фенове 

Мен.бг
18 юли 2012 | 10:52

To be continued!