Две красиви съседки от ада

Животът в жилищните сгради никога не е особено лесен и всичко това се дължи на сериозните разминавания между настроенията. Отдавна се наблюдава сериозното разделение между млади и стари, между купонджии и по-спокойни хора, че дори и до различните стилове на музика. Проблемите с шумната музика винаги изяждат около 80% от времето на полицията, която отчаяно трябва да влиза в ролята на злата баба. Социалната картина навсякъде е еднаква, но трябва да признаем, че на запад има една аномалия, която тук не бихте открили - работещ закон. Историята на Тифани и Талия Сандерсън (точно така със "С") е точно такава. Двете жени са получили всички възможни санкции са анти социално поведение и официално са били помолени да напуснат квартала.

Тийнейджърките били млади и красиви, но това не им дава оправдание да тормозят съседите си цели 7 години, които пък отчаяно звънели на униформените за въдворяване на ред. В резултат на серията нарушения, двете дами получили финалното си нарушение и трябва да приемат реалността - присъда или преосмисляне на поведението. След изслушване на двете страни, съдията дава този избор на дамите и им напомня, че е необходима само една грешка, за да измисли много строги наказания.

Освен изгонването, дамите нямат право да нарушават обществения ред по никакъв начин на новия си адрес, а това включва: обиден или нецензурен език, заплахи, силна музика и всякакви други подобни прояви. Нарушаването на тази заповед води до арест, но преди това трябва да се замислим за всички граници, които тези две жени са успели да прекрачат, преди да накарат съседите да започнат подписката по изселването. Поглеждаме на запад с въздишка и се надяваме, че един ден ще има работещи закони и тук, където сватбите се правят на улицата и продължават по 3 дена. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Анонимен
09 юли 2015 | 22:35

От Ада ше да са, в толко грехове ме биха вкарали...

Печели Пари
09 юли 2015 | 13:52

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g