Джак изкормвача може да е бил кралска особа

Случаят на Джак Изкормвача остава един от най-интересните и неразгадани случаи в света на криминалистиката. Мнозина са се опитвали да открият мистичният човек зад маската, стотици теории са се разкривали, но все още няма нито една потвърдена, която би натоварила отдавна изчезналата личност, която върлувала в западен Лондон през 1888 година. Вече 128 години оставаме само с теории за този мистериозен убиец. Последната теория засяга дори кралското семейство.

Стари писма открити в кралската поща дават нови шансове за откриването на истинският убиец. Една от всички теории допуска, че убиецът може да е принц Албърт Виктор. Според някои източници, принц Виктор може да бъде смятан за виновен и да е извършвал всички убийства в следствие на сифилиса, откойто е страдал. Две нови и поверителни писма от принца, регистрирани до неговия хирург, доказват, че кралската особа е страдала от гонорея. 

Първото писмо е писано по време на военните тренировки за офицерски пост през 1885 година и следващото показва, че Виктор е бил освободен от военна служба в следствие на заболяването си. Първите подозрения за намесата на кралската особа се появяват през 70-те години от британския лекар Томъс Стюъл. Именно сега се доказва, че някои от кралските особи са използвали услугите на проститутки. Почитателите на конспирации вече вярват, че това е достатъчен мотив, който би бил достатъчен за събуждането на всички подозрения. Писмата ще бъдат продадени за 3000 паунда.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
27 февруари 2016 | 12:06

Значи "От Ада" ще излезе верен? Ти да видиш!