Един мъж с различен подпис

Подписът на всеки човек е уникален и поставен върху всеки документ, той е доказателство, че притежателят му се е запознал с неговото съдържание. Първите подписи най-често са били един елементарен "Х", но с напредъкът на писменото слово, всеки човек измисля уникален подпис. 

Австралиецът Джаред Хеймс прекарва цели 5 години в битка с властите, опитвайки се да получи правото да се подписва със скромна рисунка на мъжки полов орган. Джаред го използвал, за да се подпише на шофьорската си книжка, както и на здравата си карта. Единственият проблем е, че властите му отказали и заявили, че подобен символ не е уважителен върху нито един документ. Гражданинът се постарал толкова много, че дори започнал да учи право, за да се защити, но за жалост не е успял да спечели делото. 

Освен неуважение, този подпис бил обявен и за форма на сексуален тормоз, ако се гледа през грешна призма. Г-н Хеймс бил леко разочарован от факта, но признава, че съдът изобщо не дал достатъчно добър довод за отхвърлянето на иска му, а просто е отказал без основателно оправдание.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
09 януари 2016 | 16:25

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE