Фаталните летни грешки, които могат да развалят лятната почивка

След като тази година имаме доста горещо лято, учените от БАН се опитват да открият технологията, която американците разработват за отварянето на адските порти. Очакваме доказателствата до края на годината, когато ще е повече от ясно, че САЩ нарушава клаузата за използването на климатични оръжия. До тогава се насочваме към всички курорти и летни войни,  които жадуват за красивите женски извивки вълни. След като прекарате една или две седмици в града на греха, получавате достатъчно примери за нещата, които не трябва да правите през лятната си почивка. За някои е почивка, за други е истински ад и изпитание на човешкия дух и тяло. Представяме всички грехове, от които човек трябва да бяга, но никога не издържа на изкушението. Няма нищо героично в следващите човешки постижения:

1. Алкохолизиране до смърт

М-да, почти всеки бар и курортен град предлага повече алкохол, отколкото може да изпие и самият Дионисий. Той е безплатен и най-често влиза като добавка за добра почивка, освобождавайки много неприлични идеи. Безплатният алкохол е Ваш враг и никога не отговаря на качествата, на които трябва. Единственият съвет към алкохолните тестери е да не смесват дяволските питиета, те ще оставят сериозни спомени, но на следващата сутрин.

Разбира се, всички предупреждения започват от тук, защото нищо "хубаво" не се случва, докато пиете студен чай, нали? Чаят на Лонг Айлънд не се брои! Нито една почивка не струва колкото черният Ви дроб, но статистиката показва, че почиващите по родното Черноморие искат да разберат това по трудния начин, както се досещате, почти всеки е гушкал шамандурата, докато се е надявал на Ариел да дойде и да го зарадва, облекчавайки торпедото под вода. Това, за жалост, никога не се случва. 

2. Тротоарните екземи

Те идват с любезното съдействие на горния ред и никога не са "просто леко одраскване". Шансът на лятната почивка намалява драстично с 60%, когато решите, че алкохолът наистина Ви прави по-добър танцьор. Няколко футуристични движения от архивите на Джаки Чан са достатъчни, за да се срещнете с добрия стар гипс, патерицата, някоя друга лятна фрактура и множество шевове по крайниците. Не се притеснявайте, нито една здравна застраховка не покрива щетите, които причинявате в следствие на обилното алкохолизиране. Практически е невъзможно да докажете, че не сте били пияни, след като отивате на почивка и смятате да отпуснете края, както и да вдигнете алкохолната толерантност. Не препоръчваме да опознавате същата, защото тя винаги е достатъчно скъпо удоволствие с много евентуални спомени. Спрете Земята, иска да слезе! Всички знаем, че не сте брали шипки! 

3. Селяндурското забавление с три букви

Въпреки освобождаването от отговорност и улесненото взимане на гражданство, мнозина не успяват да прикрият своя ДНК код. Едва ли има бар, който да не е срещал пияните побеснели личности, които добиват героична сила и решават да покажат на невръстните и нищо подозиращи хора, че могат да ударят няколко човека, преди да дойде охраната и да отвинти нечия друга глава. Пияният турист с дива селяндурска кръв е като камикадзето, което всеки момент се подготвя да избухне сред тълпата, разваляйки удоволствието на всички останали. Проблемът в този случай е, че никога не е само един, а невинните пострадали най-често успяват страдат за грешките на другите. Пазете се от хората, които размахват бутилки и говорят на някакъв странен език - предимно на стена или други пияни туристки.

Открийте мъжа! Ще напишем отговорът най-долу! 

4. Тайландските красавици

Господа, приемете фактите, вече не можете да се доверите на никого, след като пластичната хирургия и козметика процъфтява с пълна сила. Процентът на грешките става твърде голям и се надяваме, че тази година няма да има писма, които разкриват за изненадите под одеялото (по технически причини не ги публикуваме). Тайландските красавици вече са навсякъде и винаги идват с четвъртото голямо. Попарените от изненадите не са малко, следователно е хубаво да гледате лична карта, преди да поканите симпатичната дама в любовната квартира. Нека не забравяме, че най-сериозният опонент е травеститът, който съчетава женската злоба и мъжката сила. 

5.  Срамните болести

Знаете ли коя е любимата песен на гинеколога? Познахте, онази за кака Дора! Оръжейните инциденти винаги идват, когато решите, че сте станали безсмъртни и точно на Вас няма да се случи. Контузиите в леглото са точно толкова високи, колкото и шансовете Ви да не спечелите нищо от всички видове лотарии, томболи и дори участие в "Кой е по-по-най". Пазете питона, той Ви е единствен. Ако не сте запознати с всички видове хапчета, които можете да изпиете, препоръчваме да попитате приятел, който е правил пълната профилактика, мазал се е с различни кремчета и на финала е успял да си причини повече главоболия, отколкото приятни мигове с твърде грешната избрана морска сирена. 

6. Сексуалните контузии

Не си мислете, че половите контакти свършват само с различните заболявания, които се предават по същия път. Сексуалните контузии идват и от разнообразието похотливи идеи, които събуждат желанието за максимални удоволствия в нестандартни пози. Няколко години по ред се опитваме да кажем, че сексът в басейна не е полезен, както и този в морето, ала това е само върхът на историите с грехове, които започват от пясък във вагината и завършват до заклещена глава между стълбите. Забранените предмети в ректума варират от бутилка безалкохолно до дистанционно и дори буркан, който няма нищо общо с "1 man, 1 jar". Летният сезон може да Ви изненада с креативни и грешни идеи, които евентуално биха натоварили сметката за разходи по лекари. 

*Всички са мъже!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
21 юли 2015 | 00:20

Бълвоч

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
20 юли 2015 | 18:02

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

LLC
20 юли 2015 | 15:20

П.С. И ние се питахме същото- дали не ни трябва ваканция след ваканцията? Ебаси "почивката" дето си направихме в Китен...

LLC
20 юли 2015 | 15:18

Познах отговора от гатанката! :D