Феминистките победиха

Кратката разходка из уеб пространството за пореден път доказва наличието на военни действия между половете. Феминизмът, сивото, силата, еманципацията и тричките ще задавят и най-смелия философ в разсъжденията. В редакцията вярвахме, че жената ще сложи край на соченето с пръст, на долните обвинения и ще спре да ни държи отговорни както Европа прави с германците за Холокоста - и до днес е много болна тема за страната. Само с един прочит ще разберете, че жените се готвят за интернет въстание и призовават всяка домакиня към бунт, насилствена кастрация и установяването на нов световен ред. Дори радиото се увеличава магически, докато Джеймс Браун пее "But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl". Не знаем какъв би бил точно света, ако Адам не беше толкова щедър с ребрата, но нямаше да бъдем лишени от секс - сънят по корем е нещо, с което се свиква. Интернет е последната крепост на деконструкционизма и текстовете са обречени на грешни интерпретации. Можем само да гадаем какво искат жените от нас, но след всичко изчетено сме способни да предложим няколко хипотези. 

Казаха, че трябва да те пуснем!

Жената иска да бъде свободна

Свободата не е като салама, но се печели след орална манипулация - Ким Кардашиян е изключителен пример за подобен героизъм. Битката за свобода е отдавна спечелена - изключения могат да правят само някои малки села в Кърджали, където законите са по-сурови и сме виждали жена да мъкне печка "Чудо" на гръб. Модерната жена има право на лично мнение, получава парично възнаграждение за своя труд, избира сексуалните си партньори и дори се възползва от правото си на глас. Последното се упражнява не само в урните, но и у дома, започвайки с думите "Казах ли ти?". Дами, свободни сте, никой не Ви е завързал! 

Женското бреме

Господа, нежната половина е страдала от бремето на домакинската работа, тя е мразила прането на бели слипове с нюанс на кафяво, миенето на чинии, готвенето и дори гледането на деца. Разбира се, старите рани не трябва да се отварят отново, все пак говорим за събития от 19 век, когато партньорката дори не е можела да мечтае за технологична революция в лицето на автоматичната пералня, миялна машина и индукционен котлон. Миналото е било сурово, леля Мария не е била наблизо с новия свински сапун и неговите магически качества за съвършено избелване на чаршафите. Справката с календара показва, че годината е 2015 и познаваме всички програми на пералнята, мием спокойно чиниите, пускаме прахосмукачка и пазим реда като ООН в страна от третия свят. Бихме спестили и мъката от раждането, която минава за карта "Излез безплатно от затвора!", но институции като църквата все още създават главоболия около клонирането. 

Половото детерминиране

Идеологическото етикетиране от наша страна е факт! Все още съществува термина като "жена-шофьор", за което бихме се извинили, ако не трябваше да пресичаме булевардите на свински тръс, докато виждаме жена зад волана - вроден страх е. Това е бил флагът на радикалния феминизъм през 70-те години на миналия век. Жената искала свободата на различни социални роли и бягство от стереотипите. Друга дълбока тема е социалното и културно детерминиране. Представете си, че не трябва да давате определения на жената, защото е жена. Феминистката няма просто да приеме с лека ръка, че определена събеседничка е изостанала в културното си развитие и ще предостави възможност за доказване на Вашата теория. 

Амазонката

Само гърците могат да бъдат твърде либерални, предоставяйки вакантно място за жената герой в своята митология. Амазоненият феминизъм се опитва да Ви докаже физическото равенство и се кълне, че жената може да отвори буркан, шпаклова стена и дори да стреля с тежка артилерия в армията. Разглеждахме цялостната концепция на амазонката, изследвахме хентай представите, слушахме за Жана д'Арк и установихме, че амазонката в най-чист смисъл се доближава до жената с пенис, но заобикаля популярния shemale. 

Защо Ви запознаваме с тези форми на феминизма? 

Пътят към всяка победа изисква опознаването на противника, дори и когато е в секси бельо и мераци на Лиса Ан. Феминистките победиха и извоюваха всички свои права, които бяха описани по-горе. Жената избира своя партньор, преследва кариера или избира да бъде майка. Институция ще я защитава ревностно като Швейцарската гвардия във Ватикана - папа Климент VII би потвърдил това. Феминистката се е борила за работното си място, равноправието и позицията си - това е достойно за уважение. Кифлата зад лаптопа се бори с нещо съвсем различно: розов живот, лукс, внимание и някой по-запазен младеж преди 50-те години. Предлагаме да откриете разликата сами. 

Главоболията

Нека подчертаем, че жената е свободна да прави каквото иска и нито един мъж не може да я спре. Всеки горен ред води към женската независимост и сме готови да я дадем! Нека жената плати сметката си в ресторанта, както и тази на бензиностанцията, нека работи на две места, да носи всички продукти от магазина и бързо да забравя за мола, когато се обади техника от сервиза. Да очакваме ли и женските презервативи или това е напреднал стадий на движението за независимост? Дами, феминистки, другарки, оставете ни намира! Намерете си друго занимание, колонизирайте Марс и ни оставате в мъжкото царство, където ще обясняваме на Джеймс Браун, че сме си много добре! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
До Методи
25 февруари 2015 | 11:46

Така като ти чета коментарите имам чувството, че сам искаш да убедиш себе си.Статията е тъпа и не отговаря на истината и ако вместо мандръсваш или каквото и да е там се мъчиш да правиш, вземеш и да ги е*еш, вЕрвай ми много ще ти харесат жените. Ама дали ставаш ти за е*ане? Май не.

Методи
17 февруари 2015 | 01:45

Пак казвам, жените не стават за нищо друго, освен за мандръсане. Ако искаш да ти готвят, значи си сакат. Ако искаш да те перат, значи си сакат.Какво, ракийкта ли си пиеш с нея? Лафче ли ще си кажеш? В крайна сметка е една досада, която след като хапнеш и свършиш, по-добре да я няма Докато не ти се прииска пак.

Мартин Илиев
16 февруари 2015 | 18:53

Замислям се ... В паралелно измерение , примерно ако мъжете трябваше да правят нещо подобно на феминистките движения за права ... Представете си по цял ден си бичиш айляк , подържаш само някакво си жилище и толкоз ! Ще имаш време да си гледаш и куче ! ( както трябва , а не за 2 часа когато си си вкъщи преди да легнеш ... ) Ще можем да пием с комшията когато ни се допие ! Ще можеш да ядеш , ходиш до WC даже без да бързаш ! ЗАЩОТО НЕ БЪРЗАШ ЗА РАБОТА ! Не мислиш за сметки и прочие ... Бодваш и няколко растения в градината , че да върви екстра с биричката ... А пък и няма да трябва да се прибираш като нинджа след тоя микс , щото разбираш ли - ТИ ВЕЧЕ СИ В БАЗАТА* ;D И нека се върнем на темата ... това като нещо от което би се оплакал човек ли е ? :)))

Мартин Илиев
16 февруари 2015 | 18:31

" Нека жената плати сметката си в ресторанта, както и тази на бензиностанцията, нека работи на две места, да носи всички продукти от магазина и бързо да забравя за мола, когато се обади техника от сервиза " ... Това малко звучи като фантастика , само едно " В една далечна галактика ... " му липсва , хах . :) Когато е време за изискване и за получаване ... на всеки много му знае устата . Ама когато дойдат сметките и времената когато се дава ще има поглед - " Ама аз ли ?! " ... Това с феминистките е ДОБРО нещо ! Да се вземат в ръце малко и да изкарват и да се бъхтят и те като помиари малко . ;) Ако отношението към жените работници стане същото като към мъжете такива - феминизма ще е нищо заличено от човешката история ( от самите жени ) , до 2 поколения време . ;)

До Методи
16 февруари 2015 | 17:19

Нещо не ти хванах логиката на коментара...

до Методи
16 февруари 2015 | 16:14

Ти май многи чекии мандръсаш, братле. Мъж съм, но тази статия не става. Все се оплакваме, че жените не ставали, а пък да им се радваме само когато са разсъблечени или готвят. Каква е логиката?

Методи
16 февруари 2015 | 16:01

Много добра статия. Жените не стават за нищо друго, освен за мандръсане.