Грешните реплики

Знаеш ли кое е най-лошото на всяка история? Никога не свършва с "И те заживели щастливо!". Нищо никога не приключва по този начин. Принцесата губи своя блясък, красавицата от вечерта се превръща в жестока грешка и филмът винаги има продължение, за да може да се развали историята. И един от най-неудобните моменти е, когато отвориш очи и трябва да кажеш нещо на милото същество от вечерта. Статистиката доказва, че едва ли е първа прелест след осем часа сън. Виж нещата, които не трябва да казваш!

1. И свърши ли, че не помня?

Ако искаш да си говорите, нека не е на тази тематика. Причината е, че жената няма да бъде особено честна с теб. Допринасяш много за обстановката, когато й покажеш, че нямаш представа какво се е случило. По-добре си говорете за силогизмите на Аристотел, от колкото за половия контакт.

2. Нали ти казах, че ще е забавно, а сега да пробваме отзад! 

Поканата за издаване на ограничителна заповед или най-малкото - удар в яйцата! Жените не обичат да правиш планове за следващия контатк, защото ги кара да се чувстват евтини. Задната врата се отваря, когато се почувстват достатъчно сигурни. Не си гърми патроните напрозно.

3. И няма ли да си ходиш вече?

Сигурни сме, че поне един път си искал да го кажеш на някоя, но все пак. Бъди мъж, а не глупак. Изчакай я да си изпие кафето и да си обуе гащите. След това всичко ще бъде наред, честно! 

4. Ще ми дадеш ли 10 лв. за такси?

Какво да се прави, кризата си казва тежката дума. Освен това си се потрудил достатъчно, за да ти пуснат финикийци. Кой каза, че сексът е само удоволствие? Понякога може да бъде и работа. За жалост, не е с правилните хора! 

5. Знаех си, че си по-добра от сестра си!

Отново, предизвикваш заболяване на тестисите, което може да се окаже фатално за бъдещето поколение. Можеш да й споделиш наблюденията на поне 200 километра разстояние!За какво имаме толкова много начини за връзки?

6. Ще кажа на мама, че ще се женим!

Сбогом полов живот, здравей ръкоблудство! 

7. Ще изпереш ли чаршафите? Утре ще трябва да се маскирам като призрак в Борисовата градина.

Така е справедливо! Няма нищо безплатно, а и е доказано, че след секс не си работоспособен. Освен това проверяваш й нейните домакински качества! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!