Хасково - урановата столица на България

След като стана ясно, че водата в Хасково е толкова благодатна, колкото водата в Чернобил, решихме да изпратим учени от БАН, които да проверят какви са възможните странични ефекти от консумацията на обогатената вода. Краткият експеримент доведе до съвсем малко отклонения, които включваха съвсем леки проблеми като излъчването на ярка светлина в тъмни помещения и смущаването на 4G сигнала, когато се съберат повече от двама души на разстояние от 5 метра. Прониквайки по-дълбоко в конспирацията установихме, че всичко това е разработка на военните, но за нея ще говорим в следващите редове. Ето причината за наличието на радиоактивни вещества не само във въздуха, но и във водата. 


1. Разработката на следващите X-Men

Не е тайна, че родината има нужда от следващото поколение герои. След като руснаците имат Ну Погоди, какво пречи и ние да създадем собствени герои? Уранът е необходим за придобиването на супер сили, каквито има радиоактивният човек, както и редица други герои. Със събуждането на абсолютните мутации ще можем да развием кино индустрията, както и да вдигнем нивото на сигурност - 3 МиГ-а не стигат. Нашите супергерои може да използват популярните фолклорни имена като Уран Марко, Светещ Марко и Марко 2.0. Хасково ще бъде напълно подходящ град за създаването на първия университет за мутанти. И без друго жителите са свикнали на природните катаклизми като поп-фолк-а. Х-мен, защото са от Хасково! 


2. Създаването на Uber Soldaten

Имайки предвид колко конвенции са нарушени при употребата на радио активни елементи, най-лесният начин за провеждането на експерименти и изграждането на супер войници е възможно именно с пускането на радиоактивни вещества във водата. Уранът е най-удобен, след като огромна част от него се шири свободно по дъното на океана. Урановата вода дава и редица обяснения, включително защо няма никакъв (х)асфалт в околността (разяден от киселинните дъждове), продажбата на щастливо и свободно гледани домати в двора - разхождат се сами. Учените от БАН предадоха, че ракията в Хасково официално се измерва с гайгеров брояч, вместо с традиционния спиртомер.


3. Хасково със собствена космическа програма

След като стана ясно, че всички се борят за колонизирането на Марс, а Македония вече е разчела древно писмо от Александър Македонски, който някога е успял да покори дори червената планета, жителите на Хасково са обедени, че могат да използват урана за запалването на летящата чиния в Бузлуджа. Хората отказват да съглусват действията си с Байконур, както обикновено се случва по време на изстрелванията. Синтезът на радиоактивното гориво е лесен за постигане, след като вече 6 месеца се оказва, че никой не е зареждал автомобила си и не е пускал отопление. Повечето се оплакват, че снимките винаги имат странни артефакти, но това не е сериозна болка за умиране. 


4. Изграждането на първата водна-атомна ел. централа

Всички знаем, че водата може да се използва за добиването на абсолютна чиста ел. енергия. Хасковски инженери вече са установили, че с обогатената вода ще са способни да захранват цялата област и дори няма да имат нуждата от мащабна инвестиция за строежа на АЕЦ Белене. Странични реакции не се очакват, след като проведените тайни опити показват, че липсват всякакви аномалии сред населението.


5. Развиване на търговията

Имайки предвид, че уранът не се продава свободно на пазара и цените се договарят между клиенти на закрити врати, шансовете да се изтъргува подобен елемент от менделеевата таблица са минимални. Кратка справка показва, че все пак можете да получите около 453 грама може да се продават спокойно за сумата от 23 долара. Необходима е само правилната система и купувач (приятелско намигване към Северна Корея, Китай и Израел) и Хасково започва да заприличва на Дубай. Градът трябва да бъде благодарен, че един кубик вода не се е продавал за по-крупни суми, след като стана ясно, че водата е обогатена. Пък после да казват, че наркотиците в лютеницата са били най-големият проблем? Първомай са следващите ядрени физици по неволя!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!