Хората, които имат специално място в ада

Винаги сме били религиозни и сме вярвали във висшите джедайски сили. Всеки човек е благодарен на съдбата в онези редки моменти, когато съдбата е на наша страна. Вярващите драстично намаляха, след като стана ясно, че баба Гууси пуска анални проби в името на науката и по-малко в името на религията. След този случай сме сигурни, че адът ще са другите, които най-често изпитват желание да разширят кръгозора на приятелството. И ако адът наистина съществува, тогава сме сигурни, че според различните провинения ще има и разнообразни наказания. Запознайте се с хората, които заслужават специално място при Луцифер. 

1. Търговците

Исус ги е изгонил от храма, както България изгони Uber от улицата, следователно трябва да има сериозно наказания. В кръговете на ада ще трябва да има специално запазено място за всички онези хора, които продават автомобили нов внос от Германия, използвани от немски лекари, които са карали само кожената си чанта и внучето по време на празниците. М-да, всички коли са такива, с изключение на онази, която ще си купите. Плащате луди пари за Хилядолетния сокол, без да знаете, че е правил повече скокове в хиперпространството, отколкото Стефка Костадинова през цялата си спортна кариера. Какво е наказанието? 

Нека ги затворим в една стая с Луна, която да не им говори, а само да ги гледа с онзи джедайски поглед. И категорично не смятаме, че сме жестоки! 

2. Хората, които не могат да карат

Опитайте се да стигнете някъде, докато вали дъжд в София? Опитайте се да не закъснеете за работа, докато всяка сутрин има поне един шофьор с изявени слабости като бъркането в носа, докато свети зелено, а какво да кажем за онзи гений на автомобилната индустрия, който не спира да кара по средата на две платна? Обожаваме онези приятни мигове, когато пет човека спират на аварийки, блокират едно цяло платно и отиват да си вземат банички, защото плюскането преди всичко!

Какво е наказанието?

Идват разнообразни идеи, но със сигурност най-добрата е да се преродят в анален термометър за коне и крави, който ще се използва точно толкова пъти, колкото ги е проклинал обикновения човек в задръстването. Строги, но справедливи!

3. Лелките, които работят като лелки

Всяка държавна институция е по-силна от вас, когато стане въпрос за вършене на работа. Предполагаме, че сте попадали в километричната опашка от милиони изгубени души със силни съмнения, че притежават необходимата документация, за да бъдат допуснати в следващия кръг на бюрокрацията. Не знаем какъв точно ароматизатор се ползва във всички сгради, които ухаят на подгрят с печка "ЕЛВА" социализъм, но всяка подобна институция напомня за зимната вила на г-н Грей, преди да извади аналния бътплъг и да ви докаже, че накрая бюрокрацията печели завинаги. Когато стигнете до съученичката на Лили Иванова, която разполага с най-добрия компютър от същата ера, осъзнавате, че ще изчакате достатъчно, за да излезе следващия Half-Life 3, както и новата песен на Ъпсурт. 

Подходящото наказание за тях?

Работа в бюрокрацията на ада, където се работи от 7 сутринта до 7 вечерта и няма обедна почивка, отпуска или болничен, както и премии за всеки празник, включително и деня на Мелмак! И почти всеки на гишето има правилните документи, елиминирайки възможността да се правят на интересни! 

4. Приятелите, на които винаги им изниква нещо

Всеки от нас има един такъв! Събирате се за 4ка белот, наточвате... безалкохолно, нагласяте картите така, че да овътрите приятелите и се оказва, че ортакът няма да дойде, защото жена му не го пуска/приятелка на третата братовчедка ще ражда/друго подобно извинение. Грешникът отправя молитва за помилване и обещава, че ще се реваншира, само за да влезе в още един грях с оправданието "Жена ми не ме пуска...". 

Подходящото наказание:

Бавно се изважда дяволският плъг за проверка на простата без вазелин. В следствие на сложното лечение, простата ще бъде манипулирана на всеки 15 минути. 

5. Политиците

Тези добри хора, които бдят над общественото щастие и практически не му позволяват да властва, подтискайки го с нови закони, такси и камери, които да снимат за превишена скорост. Как да не ги обичаме? Толкова много сме им благодарни, че на всеки четири години сме готови да им купим последните актуални модели от Франкфурт, защото не можем да им позволим да ни излагат или да причиним страдание от лошите пътища. Към тях не изпитваме лоши чувства, особено когато гледаме как някоя старица събира жълти стотинки за хляб, или когато същата се надява, че тази година ще има коледен бонус, за да може да посрещне празниците с екстри като платен ток или нормална храна. 

Подходящото наказание:

Предполагаме, че най-добрата справедливост ще е да изкарат вечността, преживявайки с минимална пенсия в най-далечното кътче на ада, докато постоянно слушат предизборната кампания на дявола, разбира се, любовта с лубрикант ще бъде точно толкова истинска, колкото и предизборните обещания. 

6. Жените, които ни изпратиха в приятелската зона

Кой не храни чисти чувства към дамите, които ни казаха точно това - нека бъдем просто приятели. Разбира се, че сме искали точно това, нека бъдем сцена от "Дързост и красота", защото животът е точно такъв - радост и тъга. И понеже всеки мъж е изпитвал точно тази емоционална болка, някой е подшушнал на Луцифер най-правилното наказание:

Пребиваване в най-елитните дяволски заведения, където се крият най-красивите и мечтани мъже, но всички са хомосексуални или нямат полов орган, както се досещате.  

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!