Хората, които правят повече секс от нас

Светът определено е станал много по-красив със създаването на точните науки. Статистиката може да разнообрази сивото ежедневие с най-различни изследвания на разнообразни теми, включително и на "Кой прави повече секс от останалите". Благодарение на модерните технологии и програми като SPSS, учените могат да дадат най-бързо отговор на темата, гарантирайки минимално отклонение! Това изследване вече е факт, следователно сме длъжни да покажем хората на планетата, които правят повече секс от нас (всички правят повече секс от нас, но няма да се издаваме). 

Наградата за полов атлетизъм от Durex се присъжда на гърците и правенето на секс поне един път на седмица. С това постижение могат да се похвалят цели 87% от съседите. Признаваме ги за смели души, защото сме виждали средностатистическата гръцка богиня. На второ място с 82% се нареждат бразилците и уменията по разклащане на пищното шоколадово дупе. 

Добри новини за всички потребители на iPhone! Анализаторите от Match.com заявяват, че 55% от американците с този телефон са правили секс поне един път повече в месеца за изминалата година от останалите. Потребителите на Android изостават с 51%, докато BlackBerry отказват да издават подобна информация. Изследването се отнася за необвързаните хора и за секса за една вечер. Джобс би се гордял с това постижение! Феновете на iPhone най-накрая ще има какво да кажат, когато за пореден път трябва да търсят оправдание за инвестирането на крупна сума за телефон - това е сексуалната инвестиция! 

Наградата за най-сексуални и полово активни личности се присъжда на нарцисите. Еволюцията предпочита самовлюбените контета повече от реалистите. Ключов момент при тези индивид е фактът, че могат и знаят как да си направят реклама, за да привлекат противоположния пол. Редакционният екип е изключение, след като Леси и Деси се отказаха от нас! 

Време е да инсталирате телевизор в спалнята и да започнете да правите два пъти повече секс! Изследване на френските учени показва, че двойките с кабелна телевизия в спалнята са склонни да превключат каналите, когато RTP се превърне в XXL. Еротичната стимулация води до освежаване на връзката, освобождаване от стреса и много поводи за експериментиране. Преместете телевизора в спалнята и спрете зомбирането на децата!  

Жените с много приятели от мъжки пол са известни с краткото наименование - кучки! Това не е тайна за никого, но има и една подробност - кучките правят повече секс. До това заключение са стигнали учените от "Journal of Comparative Psychology", допитвайки се до жените с големи приятелски кръгове. Контактната личност става по-атрактивна за своя партньор, когато той започне да я подозира в потенциална изневяра. Неговият метод за неутрализиране на нечистите мисли се състои в изкъртване на матрака и тоталното й сексуално задоволяване! 

Никога не сме били почитатели на пушенето, защото не понасяме ароматите и усещането за страстна целувка с пепелник. Въпреки носените негативи, сексолозите са установили, че пушачите са с цели 10% по-активни от приятелите си със здравословен начин на живот. Прибавяме и малко алкохол към формулата, за да разберем, че пиенето и пушенето ще доведат до два пъти повече секс. Защо? Вредните навици са индикатор за по-рискови изпълнения и любов към предизвикателствата. Сексуалното предизвикателство остава едно от най-сериозните в природата, въвеждайки участниците в греховната и по-сладка форма от живота.  

Отдавна повтаряме, че размерът има значение и сексолозите застанаха зад думите ни, обръщайки величината. Господа, по-малкото е повече! До това заключение стигнаха бразилските дами, които признаха симпатиите към по-малките членове в леглото. Бразилките трябва да бъдат щастливи от факта, че живеят в страна, където мъжете могат да задоволят и слон, нали? Грешка! Те предпочитали да се отдават на европейци със значително по-малък потенциал, но по-високо КПД. Друга допълнителна подробност е фактът, че все повече жени оглеждат по-ниските мъже. Не е задължително да бъдете Денис Родман, за да забиете Мадона, както не е нужно и изобщо да забивате Мадона!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
астигаве
17 февруари 2015 | 14:10

Добре ,няма да ходя.

ВАЖНО!!!
03 февруари 2015 | 00:40

Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!