Хората, които убиват настроението

Всяка публична сбирка може да бъде просто един добър повод за припомняне на доброто старо време, създаването на нови социални връзки и евентуална предпоставка за полови отношения. Понякога ставаме свидетели на много добри философски дебати, друг път обръщаме огромно внимание на физическите занимания, разчистваме дансинга и ставаме част от добре познатия "Fight Club", за когото не трябва дори да говорим. Удоволствието винаги може да бъде развалено с участието на някои изявени джентълмени и благородни дами, защото те не са като останалите хора и просто не могат да се забавляват нормално. Запознайте се с тях, ако не ги познавате още:


Хората, които идват, за да пазят масата, ъглите и да танцуват максимум с един пръст, следвайки ритъма. Освен това сме доволни, когато извадят само гласни срещу доближаващата ги жена. 

Сигурни сме, че във вашата компания няма нито един човек, който да разполага с  мобилен телефон и профил в социалната мрежа. Ще го познаете по отблясъците на дисплея в лицето му и познатото движение на палеца.  И нека не забравяме, че пияните снимки са дошли от неговия телефон.

На всяка сбирка, ама наистина имаме предвид всяка, има поне един човек, който е прекалил с гледането на филма "Cocktail". И сме сигурни, че Том Круз би могъл да се гордее със счупените чаши, коктейлът "Отрова за тъщата" и редица други. Пиете бавно, за да не ви забърка второ или просто приемате тъжната истина - никога повече няма да върнете вкусовите си възприятия. 

Шутърите са добрите хора, които не могат да пият нищо друго освен шотове. Виждате щастливите и усмихнати хора и се надявате, че няма да се паднат при вашето такси - не искате да се прибирате пиян с още 3-ма души, които смятат, че пеенето на Кондьо е полезно.

А познавате ли мадам "Не мога да стискам"? Тя има нужда от морална подкрепа и поне 2-ма други компаньона в тоалетната. Нямате право да мрънкате господа, в противен случай ще ви напишка. И не сме виждали нищо такова, честно! 

Във всеки бар ще откриете един човек, който няма никакви други качества, освен помпането на мускули. И след като те нямат никакво приложение в речите, първото и единствено занимание  е да се подготвят за двубой, сякаш някой дори им обръща внимание.

Сред мистичните алкохолни оазиси винаги има поне една личност, която никога не знае за какво да говори. Жените най-често започват да говорят за новия цвят на косата си, сякаш някой го интересува, а мъжете веднага ще се отдадат на работната си обстановка. А какво стана с добрите дежурни теми като футбол, коли и политика?

И дойде ли време за изпращане, винаги има една бамбина с душата на Жана д'Арк и смелото сърце на пинчер зад блиндирана врата. Тя никога не иска да я изпращате, но пък не искате да я гледате след това по новините с добрия надпис "Изчезнала". Пригответе се за традиционния спор "Аз ще те изпратя, спокойно не искам да правим секс!". 

И нека отправим един специален поздрав за DJ-ят, който се закле, че  ще ни пусне Миле Китич! ЗНАМ, ЧЕ СЛЕД МАЛКО ЩЕ ГО ПУСНЕШ, ПЕШО, СИГУРЕН СЪМ! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e
04 март 2016 | 17:13

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE