Интернет платформа помага на българки да си сложат силиконови цици

Един път отворихме интернет и попаднахме на нещо, което ни накара да го затворим, да изгорим редакцията и след това да се оттеглим в някое далечно село, като по пътя успеем да счупим всички мобилни клетки, за да сме сигурни, че никой няма да ни открие. Сигурно се чудите какво точно открихме? Един много интересен сайт, в който малки и големи искат да сбъднат своите мечти. И не говорим за възвишени цели като световен мир, хранене на бедните, откриване на нов независим източник на енергия, създаването на технология, която да направи живота по-добър и лесен, а за секси красотата. Какво имаме предвид? Преди много години, мечтаехме за вещи като цветен телевизор, мобилен телефон и компютър. Разбира се, тогава гледахме само от страната на удоволствията и никога не подозирахме, че телевизорът например ще разкрие тайната на кабелната телевизия след 12 часа вечерта, показвайки нова форма на образование.

Не подозирахме, че мобилният телефон, освен за игри, защото ваучерите бяха безбожно скъпи, може да се използва и като средство за контрол, а компютърът, тази перфектна порно машина, може да се превърне дори и в средство за учене. Като милениуми, ние сме възпитани да мислим практично и евентуално да извличаме ползи от това, с което разполагаме. Имаме кола, прибираме се към родното място, можем да използваме свободните места, за да спечелим малко пари, предлагайки транспорт и на останалите. И ако се чудите за какво мечтаят младите хора днес или поне част от тях, показваме тази красива уеб платформа, носеща гръмкото име time2be.sexy. Какво е това? Според създателите, които и да са те, всеки човек може да се регистрира и чрез виртуалната валута "сърце", може да помогне на някой да сбъдне своята мечта, тоест да бъде секси. Едно сърце е равно на един долар. Виртуалната просия се задава от определения потребител и когато се стигне до заветната цел, най-вероятно някой трябва да извърши манипулацията или примерно да се изплатят парите, за да се постигне резултата, дори не се опитахме да прочетем целите условия, защото искаме да говорим по една друга тема с под заглавие "Плачем за човечеството"! Държим да отбележим, че това, според описанието, е първата платформа за естетични и пластични процедури, финансирана от тълпата. Във всеки друг момент, бихме гласували с 2 ръце за всеки, който направи кауза "Да спасим синия кит в Черно море", "Да сложим край на бирата от 2 лева" и още много други, ала в тази платформа положението е съвсем различно, тук хората се борят за своя секси фактор. И понеже сме доктори по дървена философия, веднага смятаме да помогнем на част от съсловието, което е заявило за какво мечтае:

Желание: Винаги съм искала да имам големи гърди.

Men.bg: Асансьорните копчета все още са секси, не бързай толкова!

Желание: Хиалурон

Men.bg: Предлагаме само уран!

Желание: Искам коригиране на устните с поставяне на хеурон. Контур плюс запълване.

Men.bg: Искаме голяма ракия, шопска салата и Цеца. Какво? И ние искаме да сме секси, а на голяма ракия сме неустоими, пък и запълваме дупката в корема. 

Желание: Избелване на зъби

Men.bg: Взимаш четката и търкаш, след няколко месеца можеш да се изненадаш. Също така ти спестихме 50 долара. 

Желание: За съжаление след тренировки и здравословно хранене си загубих бюста. Той не беше голям, но имах по-голямо самочувствие. Бих искала кръгли импланти 450 кубика. 

Men.bg: За съжаление, след като започнахме работа тук, се пропихме и понеже скарата е най-близо до нас, започнахме да плюскаме като невидели. Изгубихме коремната си преса, както и възможността да видим някога отново пенисите си. Знаем, че са там, ала ни липсват, а и главния счупи огледалцето, та сега не можем да си ги мерим. Нуждаем се от операция за уголемяване на пениса, в стандартна форма като на Анатоли, виждали сте го в мрежата.

Желание: Боядисване на коса -искам нещо различно от стандартните цветове! Нуждая се от промяна...

Men.bg: Смяна на алкохола в офиса - искаме нещо различно от стандартния Tullamore Dew и Jack! Черният дроб се нуждае от промяна! 

Желание: Здравейте, много отдавна искам да си сложа 3D Мигли, имам нужда от тази промяна. Благодаря ви за подкрепата.

Men.bg: Здравейте, много отдавна искаме да си сложим 3D телевизор в офиса, имаме нужда да гледаме Мия Калифа на 3D. Благодарим предварително!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!