Истинските мъже могат да обичат и без пари

В момента има милиони жени, които търсят истинския мъж. Наложеният модел за такъв обикновено се върти около мускули и финансово състояние, защото от много малки вярват, че принцът ще дойде, за да оцветява картината в живота им и дори не разполага със сиво в палитрата си. Изискванията понякога минават и границите на разумното. В едно можете да бъдете сигурни - финансовото състояние винаги може да минимилизира някои недостатъци като масата на Уран, обиколката на екватора и възрастта на Лили Иванова. Винаги сме казвали, че мъжете са прости същества, които знаят как да бъдат щастливи и много рядко искат повече, отколкото заслужават. Какво иска един мъж? Добре изглеждаща жена с трезва оценка за света. Знаем, че Ирина Шейк не е чувала за нас, Лиса Ан дори не знае, че съществуваме, а Джоли скоро няма да се раздели с Брад - осиновяването ни също ще е почти невъзможно. И както казват сърбите "Ние не сме ангели"! Имаме и една лоша новина, жените също не са.

Това не им пречи да търсят принца, но ако поне малко познаваха статистиката, сигурно щяха да знаят, че кралското потекло е вече на изчезване, а охолните джентълмени заемат едва 1% от световното общество. Сигурно и по тази причина има много красиви жени, които са самотни - няма кой да плати цената им. И понеже поредното клише твърди, че любовта е безплатна, решихме да покажем положителните страни на онзи мъж, който няма Bentley, нито баварец, а само карта за метрото. 

Отношения

Имали сме честта да се запознаем със златотърсачките и техните скъпи придобивки. Те са обиколили света, получили са всички възможни подаръци, за които ти спестяваш, живеят самостоятелно и погледът им доставя материалните придобивки. Материалното им задоволство трябва да е достатъчно, за да превъзмогнат някои други недостатъци, но със сигурност би им било трудно да преживеят факта, че не са единствени. Докато техните скромни приятелки получават цветя изненадващо или ги водят на романтична вечеря, златотърсачките прекарват деня си затворени в копринения замък, чакайки разрешение за излизане с приятелки. Дори и златните клетки си остават само клетки. 


Равенство

Достигнахме времето, в което една жена е секси, когато може да постигне всичко сама. Работещата жена е секси, интелигентната също. Дори и да не е с тялото на Мис Калифорния, тази представителка може да даде много повече от красотата си - мечти. Красивата жена е онази, която може да те накара да говориш с часове, която те зарежда с присъствието си и разбира се причинява спонтанна ерекция само при мисълта за нея. Равенството съществува, когато целите станат общи заедно с полаганите усилия. Едва ли нигерийската принцеса ще се обади скоро, за да предложи връзка и да ни гледа, докато цял ден правим алкохолни експерименти с краля. Ние не летим чак толкова високо.


Целите

След доста дълги години успяхме да разтълкуваме идеологията в "Зад всеки успешен мъж стои една успешна жена!". Жената е онова мотивиращо човече, което не се страхува да ви каже истината и да сподели колко сериозен потенциал можете да имате. Досадна като конска муха, хапеща като пираня и отровна като черна мамба, любимата е способна да ви извади от кожата, но да успее да ви моделира в нещо, което си заслужава. Нека бъдем честни, след като мама я няма да набива шамарите, честта се пада на милото, а то само това и чака. Повярвайте ни, няма нищо по-хубаво от споделените успехи, а щом и двама души участват в изграждането, Китайската стена би могла да завиди. 


Романтика

Не винаги можем да купуваме 100 рози, понякога не бихме могли да инвестираме и за 11, ала това не означава, че не може да се появяваме поне с една. Възпитавани сме достатъчно с дисциплина и чест, за да забравим обноските. И всеки от нас знае, че дяволът винаги се е крил в детайлите и изненадващите рози, съвсем случайно забравеното сладко в хладилника, отказа от по-голям телевизор в полза на новия ви телефон и още много други. Силният пол знае, че щастливата жена е красивата жена, следователно може да се лиши от всичко, за да има красива жена, ама не прекалявайте с тази добродетел. 


Боготворене

Учените отдавна знаят, че хората се влюбват истински, когато единият боготвори. Суровата критика и реализъм ни позволяват да знаем къде точно се намираме. Не сме красавци, не сме наследници на Аполон и дори не можем да ви заведем на Малдивите. Това не означава, че няма какво друго да предложим. За разлика от лъскавите колеги с философията на Ланистър, ние не си купуваме жени. Окото ни е тренирано да вижда всички несъвършенства като съвършенства. Получавате свободата си, всичкото доверие във вселената и ключа за замъка. 


Пазим честта ви

За някои може да не сте съвършена, дори красива. Светът не е място, в което всички да обичат всички - дори терористът не би могъл да оцелее в женския свят с изкривена логика. Пълноценният партньор е онзи, който стои зад вас дори и когато грешите, готов е да убеждава правоверния в лъжа и потъпква собствените си правила заради вас. Все пак казахме, че за нас нямате стойността на опаковката от отворената вафла, понякога се срещат и хора, които вярват в човешките ценности! И нека не забравяме Уилям Бътлър Йейтс "But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams.".

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 юни 2016 | 14:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

Az
23 юни 2016 | 13:49

There are no 50/50% relationships.