Истинските съседи от ада

Всеки е имал досадни съседи с претенции и хобита, които подтикват човек към агресия. Понякога се събуждаш на силната катунна музика и лириките на шаман, който се опитва да открие правилните заклинания за призоваване на сатаната. Други пък си мислят, че са следващия Кондьо и прекаляват с уроците на кавал в малките часове на денонощието. И след като често дори властите отказват да дойдат на адрес, добрите съседи решават да вземат ситуацията в свои ръце. Ето няколко съседа, които имаха решение на проблема и повече никога не чуха шумната им музика или скандали. Ето някои луди решения на проблема!

Филип Бенет е от хората, които обичат всичко в квартала да бъде красиво. Ето защо един ден отишъл и нашамарил своя съсед Марти Кобит, който отказвал да коси тревата. След скандала, Бенет му казал, че има 5 минути да се изнесе и докато набитият вече звънял в полицията, добрият съсед нахълтал в дома му, изсипал няколко галона бензин и драснал клечката. 

Както сами знаете, никой не обича да му спират на мястото. В Слънчев бряг вече паркингът е нареден и всеки сбъркал се наказва с малокалибрено оръжие. Джефри Ленърд дълго бил в конфликт със своите съседи заради грешното паркиране. Първо хвърлял кучешки изпражнения в дома им, а след това и всякакви други мръсотии. Нищо не помагало и Джефри наел убиец, който да избута колата им от магистралата. Килърът все пак отишъл в полицията и предал лудия съсед. 

Дейвид Константин толкова много не харесвал своите съседи, че срязал оградата, сложил бодлива тел и започнал да ги тероризира по всеки възможен начин. Съседите се оплакали в полицията, а Дейвид получил забрана да бъде в собствения си дом и в следващите 6 месеца трябва да го продаде. Никой не искал да купи дупката на сатаната и следователно се наложило на Константин да се върне обратно у дома. Съдията все пак му напомнил, че следващата издънка ще му коства свободата. 

Някои съседи могат да бъдат добри и да намират общи занимания като събиране за неделно барбекю, ходене на кино и мачове. Антъни Дейвид поканил своите съседи Бил и Мелиса на една от най-добрите игри за сезона по американски футбол. И целият ден бил за сметка на Антъни. Само банката не била на същото мнение, защото се оказало, че добрият съсед е откраднал кредитните карти на семейството. До края на деня са похарчени цели 2969 долара, но пък всички били щастливи.

Какво ще направите, ако изведнъж станете малко по-богати с 15 милиона долара? Докато вие си представяте това, нека споделим мечтата на Майкъл Каръл - да събори къщата с 5 спални и да си направи писта за 24-часови състезания за аматьори.

Съседите били очаровани от звука и мръсотията, но това не било достатъчно, защото за тъмните часове била инсталирано и сериозно осветление. И понеже състезанията са били опасни, през нощта редовно са пристигали пожарни, за да гасят огъня на блъснати автомобили. Някои съседи затваряли прозорците и пускали щорите, за да се предпазят от адския шум и мръсотия. За 3 месеца полицията дошла цели 11 пъти, но нямало какво да направи. Терорът не продължил много дълго, защото Каръл похарчил всичко за скъпи коли, наркотици и жени. В момента работи като общ работник във фабрика за сладки. 

Винаги сме знаели, че жената е просто синоним на сатаната, но Джейн Уилдинг го доказва. Тя не може да губи спорове и всичко трябва да се случи по нейния начин. Бойната и стратегия включва разливане на моторно масло по тревата и асфалтираните площи на дома, носенето на мъртви животни пред вратата, чупене на стъкла и завъртането на всички камери към къщата на врага. Към полунощ обичала да надува музиката с лирики за изнасилване и убийство. Освен това насочила мощните си улични лампи към другата къща. Положението излязло от контрол, когато някои съседи вече започнали да се лекуват от тежка депресия. След 257 оплаквания от 15 човека, 30 ареста на жената и дълго изморително дело, съдът забранява на жената да пуска музика над 30 децибела след 7 часа вечерта, както и всякакво осветление и камери извън дома ѝ. Дамата трябвало да плати и сумата от 115 000 долара на всички съседи като обезщетение. А в Перник щяха да и покажат изкуството на винкела след първата вечер.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!