Изкуството на sexting-a

Благодарение на мобилните телефони, днес можете да си поръчате пица, алкохол, такси и дори жена за приятни мигове. Вашият телефон не е просто машинка, на която да гледате порно - той е и прозорец към света, ала това не означава, че няма да гледаме порно. Препускането във виртуалната мрежа, преглеждането на галерията на Лиса Ан и търсенето на клипове, които не сте гледали, е само част от малките забавления, защото телефонът вече се използва и с друга цел - изпращането на лични интимни кадри. Личните кадри може и да не свършиха добре за Риана, Кейт Ъптън и още много други, но 75% от света смята, че това е безценно занимание. Ако все още не си получил кадри от новото еротично бельо на партньорката и не си търсил фотогеничната страна на разперения гарван, тогава какво точно чакаш? Представяме положителните страни на sexting-a!

1. Освежаване

След като прекарвате по 8-10 часа в офиса, а след това и малко повече у дома, мислейки си за работа, имате нужда от малко почивка или някаква форма на разсейване. Веднага може да експлоатирате телевизора, да търсите вдъхновението в чашата или просто да правите секс, но за последното никога не остава време, защото задълженията нямат абсолютно никакъв край. И ако сънят се прокрадва като опитна контрольорка в тълпата, тогава изобщо няма смисъл да питаме за сутрешната и случайната ерекция. Учените знаят, че отпуската е единственото време, в което милото ви гледа и ясно заявява, че сте духовния наследник на Роко и Рон Джереми, ама не се живее само с десет дена, следователно трябва да запалят огъня на любовта, нали? Точно тук идва и модерната технология. Снимка на копринените й чорапи може да ви извади от работната кома така, сякаш сте получили лична покана за оргия в имението на Playboy. И най-важното е, че винаги действа по един и същи начин! 

2. Всички глави одобряват това

С наближаването на зимните месеци, жените ще започнат да използват копринените чорапи и ще превърнат улиците в модно дефиле на най-класните женски крака, които можете да видите през живота си. Изпращаме измамното лято, което говори за хормони и други аномалии, за да посрещнем по-интимната зима, където всяко гушкане завършва със секс - потвърдено! Зимата събужда онзи сексуален глад, усещате абстинeнцията, която ви кара да мечтаете за бели поли с черни прашки и тайно се надявате на чудо. Добрата партньорка знае, че имате нужда от оросяването и на двете глави, което означава, че ще я видите с новото бельо на най-различни шарки. Какво да казваме за двата най-обикновени кръстосани крака на стола? След това се надявате, че никой няма да забележи повдигнатото бюро.

3. Практически оставаш верен

Добре, познаваме твърде малко нарциси, които биха могли да гледат собственото си порно, но нека не забравяме, че възбудата е много по-висока, когато гледате голите снимки на жената, която ще ви очаква в спалнята! Най-приятният момент идва, когато се върнете от поредното конско на шефа и получите няколко изненадващи снимки от пробната в мола, от пиянистката в спалнята и още много други. Един поглед е достатъчен, за да карате като Хакинен в края на работния ден. И докато все още има топли дни, няма да бъдете лишени и от оферта за куики в някой от почасовите хотели, които винаги са на една ръка разстояние - гарантираме! Sexting-ът е средство, което напомня какво ще получите довечера. Легендата разказва и за прелестната самодива, която легнала в мусаката и зачакала! 

4. Събуди поривите, освободи тъмната страна и поръчай нов матрак, защото съседите вече се оплакват

Качественият полов контакт може да бъде изграден, когато жената спре да потиска себе си осъзнае, че може да поддържа 24-часова ерекция с всичко от 2 изречения до гола снимка. С мобилния си телефон можеш да преодолееш ограниченията на служебния интернет, да получаваш директна връзка с най-желания си сексуален обект. Малката пластмаса може да се превърне в мост на страстите, за които не си имал време, а след няколко снимки ще бъдеш мотивиран и в състояние да върнеш жеста, отивайки до тоалетната. Най-красивото в тези моменти е, че хормоните, които реагират на Brazzers, са активирани и готови за действие. И както е казал Паулу Коелю - "Всяка ерекция има нужда от освежаване!". 

5. Стопяваш дистанцията

Виртуалният секс все още не може да измести "Истинската Маккой", ала учените работят по въпроса. Благодарение на тези иновации, можете да останете по-дълго време верен на партньорката, която ще ви напомня какво ви чака вкъщи. Излишно е да споменаваме, че напомнянето е с цветни картинки, клипове и други. Единственото изискване е да стигат до правилния човек, следователно ще трябва да се проверява и телефонния номер, преди да е станало късно!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
05 януари 2016 | 18:41

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
02 септември 2015 | 21:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g