Изминаваме 1440 допълнителни километра

Истинският мъж никога не пита за посоката, защото никога не се губи, той просто разузнава за нови възможности. Това е единствената причина, но до това твърдение винаги има една жена, която не спира да обяснява и дори да смята, че сме се изгубили. В ново изследване на мъжката психология е станало ясно, че за един живот, мъжът е готов да измине около 1440 километра, но няма да спре да попита за посоката или да признае, че не знае къде точно се намира.

Само 6% от изгубените души ще проверят картата, за да пропуснат допълнителните разходки. 14% ще ръмжат тихо на компанията си и ще се опитват да намерят сами алтернативата. Изчислението е, че за една година ще се разходим с около 28,8 километра. За 50 години ще изгубим цели 225 часа. В изследването са участвали 1000 мъже и 94% от тях са признали, че жените могат да се ориентират много по-добре от тях - мухльовци! Един от трима казва, че редовно се кара с партньорката си, защото всеки има собствено мнение за маршрута си.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
06 август 2015 | 13:28

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g