Изневерявайте без да ви хванат

Дами и господа, идва времето за изневери! Учените установиха, че започваме да се отдаваме на изкушението като започнем от ноември и приключим всичко към януари. Разбира се, най-често мъжете биват обвинявани за слагането на рога, но нека не забравяме великите думи на баба Ванга, които са и документирани:

"Мъж к*рвар не съм видяла, ама жените..."

След като добрите колежки са решили да дадат добро обяснение как можем да бъдем хванати в крачка, нека бързо отговорим с контрапроклятие, което би могло да реши много проблеми, да спести разходите за адвокат и да ви гарантира топла мусака всяка вечер - не можем да обещаем, че ще е от настоящата партньорка, ама това е друга тема. Запознайте се с основните правила, които всеки добър кръшкач знае, но никога не издава - не искаме да направим мисията лесна за всички. 

Не променяй всекидневието си

Жените могат никога да не забележат, че сте почистили дома, че сте махнали досадните вируси от компютъра им, но са способни да забележат и най-малкия рус косъм върху вас като Хъбъл, докато търси за нови форми на живот в космоса. Напрегнете изцяло паметта си и изградете план график, който да следвате стриктно. Изобщо не е необходимо да ставате по-нервни, по-ядосани и по-агресивни, защото гузната съвест се е активирала. Нека бъдем откровени, щом сте стигнали до период, в който да забивате Ескалибур в чужда скала, значи имате достатъчно причини да го правите и ние изобщо не смятаме да ви даваме акъли - това е мъжка територия и тук сте в безопасност. Веднага щом създадете вашите основни навици, препоръчваме да ги запишете. Човекът е праволинейно същество, което трудно се отклонява от всекидневието си. Записките помагат само, за да знаете какво следва. 

Мобилният телефон

Господа, трябва да бъдете откровени идиоти, за да дадете номера си на изкушенията от всякаква форма. Точно по тази причина се закупува 2-ри най-елементарен апарат, който няма никакви други екстри освен червена и зелена слушалка, разполага с предплатена карта, която купувате на името на баба си (жените могат да бъдат супер наблюдателни по сметките) и по този начин да решите проблемите си. Втората пластмаса винаги трябва да бъде на сериозна дистанция от вашия дом и ръчичките на милото - той е химера, която се ражда само след произнасянето на няколко заклинания. Във всички останали случаи може да стои изгубен и изключен на безопасно разстояние. И там никога, никой не се обажда, както и липсват всякакви записани номера.

Инвестираното време

Като всеки нормален човек, който иска да получи възнаграждение на края на месеца, вие също оставате да работите допълнително. Подозираме, че проблемите започват, когато се приберете като зомби и любимата започне да ви пили за прахосаното време, да ви засипва с подозрения и да пита "Коя е тя?". Дори и най-честният човек е готов да изневери, след като се прибира при разправията, а не при мусаката. Най-добрият вариант за изключване на домашния план-график е като оставите своето мило да стои в забвение и никога да не знае кога точно работите и кога точно си почивате. Все пак сте достатъчно зрели хора, за да не си държите сметка. Ако жена ви познава работния график, тогава наистина ще имате проблеми, но пък ще бъдете мотивирани да свършете повече работа и да бъдете "малко по-свободни". Нека видим колко добре работи нейния часовник!

Новите приятели

Според колежките, всеки изневеряващ използва новите приятели и нови "скучни събития", за да прикрие своите не толкова достойни занимания. Уважаеми дами, мъжката солидарност е толкова силна, че може да ни преведе през ада и нямаме абсолютно никаква нужда да съчиняваме истории, след като имаме достатъчно приятели, които са били с нас по време на испанската инквизиция, мачлето в неделя, запиването, рождения ден, израждането на малки кученца и още редица други. Истинските мъже застават на страната на своите събратя и ги подкрепят дори и в най-трудните моменти. Всеки опит да разберете дали правим нещо или не, ще е просто двубой с вятъра - нямате абсолютно никакъв шанс. 

Станали сме много отзивчиви!?

И отново да се върнем на мъжката солидарност, която жените никога не са познавали. Ако вярваме на колежките, всеки път, когато отидем до сервиза - изневеряваме. Очевидно Пешо механика има много сексапилен гащеризон и ни възбужда страшно много, когато се окаже, че компресията ни е паднала, ама това е друга тема. Дами, добрият кръшкач няма да промени нищо около себе си и ще ви остави да живеете в красивата заблуда. Той ще контролира обажданията си, ще изгради график, в който може да говори с определени хора и никога няма да го наруши. Няма да има нощни обаждания, нито призоваването на капитан Планета - откажете се от тази идея.

Следим за външността си!?

Препоръчваме на всички останали жени да не следят особено за тези промени, защото в най-лошият случай могат да си изкарат наказание от физическо естество. Нито един мъж няма да започне да се променя за любовницата си, както и няма да тръгне да спортува, за да забива повече жени. Опитът ни доказва, че фигурата може да е последното, което една жена ще види, когато използваме правилните думи. Нека не забравяме, че истинският мъж поддържа външния си вид добър, за да може жената до него да се чувства добре. Ако задникът ни е започнал да тежи, ще отидем до фитнеса, защото така е казала д-р Радева, а не защото има участие на някоя фуста. И маникюрът на един мъж се състои в изрязването на ноктите, както и тези на краката, ако навън не е поледица! 

Ставаме раздразнителни!?

Истината е, че мъжкото съсловие може да се дразни на всичко, но това няма нищо общо със сексуалните залитания. Можем да се издразним, когато започнете да разпределяте целия график, изнервяме се, когато не сме прекрачили прага и имате критики и желания за изпълнение. Ако партньорът стане раздразнителен, това означава, че скоро не сте свирили на дяволската флейта, забравили сте да правите комплименти и сте сервирали мусаката студена. 

Кръшкачът не проявява ревност

Само да напомним, че изневярата не води до страх и ревност, а по-скоро до приятното чесане на егото и златна карта за клуба "I`m Pimp and Player". Както казахме и преди, добрият кръшкач не променя нищо в поведението си, останалите просто са подозирани напразно. 

Новите ни увлечения

М-да, винаги ще се стигне до финансовата точка и отклоняването на ресурси. Годината е 2015 и все по-малко хора смятат, че е редно да споделят какви приходи притежават, както и какъв е месечният им доход. Нека не забравяме, че около 90% от мъжкото съсловие поставя по-ниска сума, за да бъде сигурно, че ще може да си позволи ново по-голямо турбо, изпускателна система и озвучителни тела в колата. Отклоняването на финанси не бива да засяга общия бюджет и така да събужда излишни подозрения. Колежки, голфът е толкова скучен спорт, че сме склонни да се откажем от изневерите само и само да не казваме, че играем голф!

Сексът се променя

Дами, ако сексът се променя, значи всичко е наред и вашият партньор няма други занимания. Можете да започнете да се притеснявате, когато сексът тотално спре, завладява го еднообразие, а след това идва и добрата стара скука. 

Само да напомним

Когато прескочим една определена възрастова граница, притокът на кръв започва да минава през горната глава и най-често се отказваме от изневерите, защото не виждаме особен смисъл, както и не изпитваме някаква особена необходимост. Фактът, че сме способни да начешем крастата не означава, че го правим. Ако имате съмнения, че все пак го правим, тогава искрено се надяваме да потърсите грешката във вас, защото щастливият и добре нахранен мъж не рискува царството си и сигурния секс за 1-часово забавление. И нещо друго ако изневеряваме, вие ще сте последните, които ще разберат! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Andrzej
04 декември 2015 | 10:52

Thanks for writing such an eat-ot-yunderssand article on this topic.

11 ноември 2015 | 23:23

Много добре, момчета, не за първи път давате акъл на мъжете как да лъжат успешно! Само дето сте пропуснали най-важната стратегия: за да не ви хванат, е нужно само едно- жените ви да се чувстват обичани. Ако се чувстват богини във вашите очи, ако са любени и обичани, ще си затворят очите пред русия косъм, няма да ровят в телефона и няма да имате нужда от втори телефон. Няма да има въпроси, обяснения за "мачлето" и мъжката солидарност ще има почивен ден, а вие- топла мусака всяка вечер. Ако финансите ви стигат в къщи, няма да пита имате ли скрит фонд. Ако обаче нещата не стоят така, ако жена ви се чувства пренебрегната в емоционален и сексуален план, то всяко излизане до сервиза е подозрително. И недейте, моля ви се да всявате вина всеки път в жените, когато мъжете кръшкат! Нима всеки нахранен и задоволен мъж си седи кротко в къщи и не мечтае за чуждо? Нали беше полигамен и не отказваше предоставена възможност за опрашване? И последно, но най -важно: ако мъжът изневерява с афера, цялата мъжка солидарност е безсилна пред женската интуиция. Няма съпруга на света, която да не го е разбрала. И без значение кой е прав и кой крив, историята трябва да приключи честно, никой не заслужава да живее в лъжа.Колкото до колежките ви, моят опит се покрива 1:1 с описаното в статията: обръсна си брадата, смени музиката, която обича с тая, която ненавижда, смени гардероба си с тийнейджърски фланелки, избягваше секса, измисляше си работа. Само едно пропусна- да ревнува.Нямах нужда да питам приятелите му, мъжката солидарност беше излишна. Защо ли имам чувството, че авторът е необвързан? Щеше да знае повече за жените и щеше да дава по-добри съвети на мъжете.

cool
11 ноември 2015 | 17:17

cool