Изневярата е разрешена в следните ситуации

Уважаеми господа, наближават коледните празници, които обикновено се идентифицират с най-много изневери за сезона. Причината? Всички сме търпели милото в продължение на цяла година и въпреки всички съвършени възможности, които сме имали, тя е изпреварила събитията и е надянала правилно рогата. И докато женският свят не спира да ни превръща в олицетворение на злото, ние предлагаме нашите специфични причини, поради които е напълно разрешено да изневериш. Въпреки всички библейски закони, както и постоянното настояване да прощаваме, подозираме, че и мъжът трябва да има право да изравни резултата. Уважаеми господа, представяме всички причини, които абсолютно опрощават разиграването на коня в чуждия двор.

Ако милото е решило, че вече не сте толкова очарователен или изведнъж някой нещастник се е проявил като по-голям изкусител, тогава излезте и накажете всичко, което има крака и цици! Получавате и официално разрешение от редакцията, както и от 100 000 други мъже (имаме ги в резерв). Разбира се, изключение би могло да се направи, ако милото е успяло да закове някой от Ланистър. Тогава наистина имаме много въпроси!

Започваш ли да подозираш своята в сатанинско поклонничество? Откриваш ли все повече косми в четката си за зъби? Започнаха ли да ти изчезват любимите предмети? Откри ли пентаграма под леглото? Значи живееш със сатаниска, която заслужава своите рога. Всеки мъж има своите граници на търпението и ако вещицата у дома не ти допада, има достатъчно други гадини, които плачат за мъж и са готови на всичко, включително и японски очила за дъжд!

Милото се е постарало да преследва кариерата си и забравя, че си човек, който има нужди. Стара древна поговорка гласи, че всичко, което не се намира у дома, може спокойно да бъде получено навън. А и наближават коледните празници, мъжете са длъжни да счупят каръка и да правят секс с жена в нужда, а и кой е най-добрият комплимент за жена? "Д**аш като грозна!" - мислиш ли, че това е случайно, а? 

Ако твоята все още не знае какво е Grand Tour!

Отказва да осъзнае защо коледният и подарък ще бъде нови гуми за колата (твоята), както и каква функция изпълнява турбото в колата. В него влизат изгорелите газове, случва се магия и продължаваш по-бързо!

Избраната се сеща за теб, когато има нужда от услуга или просто някой трябва да свърши мръсната работа. В такива моменти стоиш и пишеш на листа "All work nad no play makes Jack a dull boy".

Разрешено е да изневериш ако Беати Принслу реши да изневери на Адам Лавин и ти си единственият и избор. Ако твоята не разбере тази изневяра, това не е твоето момиче, друже!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
20 декември 2016 | 18:23

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE