Изповедта на убиец на мафията

Предполагаме, че модерната психология отдавна се опитва да разгадае какво точно чувства един човек, когато убива. Науката може да има сериозни хипотези по казуса, но и никога да не успее да се доближи максимално до това усещане. Мартин Корона е един от последните живи наемни убийци и част от наказателната бригада на Арелано-Феликс картела. Същият е властвал над цяла Южна Калифорния и контролирал потока на наркотици. Естеството на работа на Мартин е довело до редица ликвидации, за които същият е споделял в своята биография. Същият споделя, че никога не е бил горд от своята професия и често най-трудният момент е заставането пред огледалото: 

"Наистина е много унизително да се погледнеш и да си спомниш какво си правил снощи. Този спомен, често отключва и всички останали.".

Историята на Корона започва още от 12-годишна възраст, когато получили марихуана, вместо пари за косене на ливада. Истинският фактор натежава, когато открива, че биологичният му баща практически няма нищо общо с него. Мрачната пътека продължава с разходка и пребиваване в ТВУ-та. Там се изгражда и правилната биография за работа при картел. За работодателите си, Корона разказва, че са го приемали какъвто е и винаги са се отнасяли с любов към него, а в замяна на тези добри отношения и крупни суми пари, той гарантирал своето пребиваване в някоя тайна квартира, очаквайки само едно телефонно обаждане със следващата задача. Кой е най-зловещият "работен" спомен? Корона получил задачата да убие две жени, които били информатори. След като успява да ги открие и застреля в автомобила им в Тихуана, той поглежда на задната седалка и вижда 7-годишно момиченце. Това го мотивирало да напусне своите приятели само 16 месеца, след като е започнал работата си. По-голямата част от информацията е описана в книгата му "Изповедта на убиец на мафията".

Снимки: Getty

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!