Как да бъдеш по-добър в мъжката компания

Всички знаем за силната връзка, която съществува между мъжете. Дами, мъжката солидарност съществува. Не можем да кажем същото за женската. Ние сме най-големите кретени във вашите очи, но се отзоваваме по-бързо от Батман, когато се наложи да помогнем на приятел в беда. Едва ли има момент, в който се замисляме за последствията. Провери дали си истински приятел, когато се наложи. Това е времето, в което се отличават мъжете от момчетата.


Когато телефонът звъни, ти вдигаш.

В указателя трябва да имаш няколко човека, на които можеш да разчиташ и за убийство. Истинският приятел е готов да остави и нежния пол, за да се отзове на повика. Понякога трябват мускули, понякога трябва мозък, а понякога и присъствието е достатъчно. Никога не карай приятелите да повтарят или да се молят. Фактът, че са избрали теб е достатъчна причина. 

Балканът пази своята тайна

Тази реклама е перфектен пример за истинските другари. Да не забравяме, че жените винаги се интересуват от прекараното време с колегите. Верните приятели винаги измислят една и съща версия за снощния купон, никой не е виждал стриптизьорките, няма клипове на телефона, а да не говорим, че и снимките са забранени. Дори и да ти се е отворил парашута, всички мълчат и не знаят нищо за подобно събитие. Гласът на десет човека е по-голям от този на една гадна злобна клюкарка, нали? Спокойно, мило, Ванчето ти завижда и само измисля интриги, не е имало голи жени в моя скут! 

Ланистър винаги плащат дълговете си

Взимай техния пример, ако искаш да бъдеш уважаван. Мъжкото уважение е качество и привилегия, която не трябва да губиш. Нямаш право да забравяш дълговете си. Не можеш да помниш? Записвай дълговете и винаги плащай навреме. Знаеш историята за чистите сметки и добрите приятели. Запази парите и изгуби приятелите си, мъжката чест и всички останали добродетели, които не можеш да си върнеш. 

Кризите

Жените изпадат в такива, когато дойде онзи период от време. Всеки месец има червена седмица за разплата. Мъжката аудитория също има своите психични крахове (никой не е съвършен). Точно тук идват и добрите амигос. Ти си човекът, който с няколко каси бира, добро настроение и определен брой любовни труженички на горещата линия. Последното може да е прекалено, но винаги помага. Ако брачната клетва е съчетание между добро и зло, мъжкото приятелство се гради върху ярост и щастие. Губиш работата си, всички отивате на злобно напиване, получаваш повишение, стриптийзът Ви зове! 

Скръндзата

Кой обича стиснатия в компанията? Човек е голям, колкото са големи и неговите джобове. Бъди готов за следващия сет от бири. Трябва да запазваш баланса в приятелската среда. Алкохолният фонд е толкова силен, колкото са широки пръстите на компанията. Щом можеш да финансираш екскурзиите до мола, ще трябва да си готов и за този момент. 

Боен клуб

Някъде там в бъдещето ще има една битка за теб. Може да си фен на майка Тереза, но това не означава, че ще ти се размине. Бъди готов да запретнеш ръкави, да свалиш часовника и да влезеш смело в размяната на тупаници. Не те интересува кой е прав и кой е крив, ако твоят човек е в беда, ставаш и помагаш. Няма изключения! Един ден, той ще направи същото за теб! 

Бившата

Никога не прави тази грешка. Бившата винаги става сериозен враг на компанията. Жената в тази графа може да бъде само причината за бъдещи проблеми и разваляне на много приятелства. Не се поддавай на изкушения, колкото и красива да бъде! Няколко часа удоволствия са способни да ти костват дългогодишните приятелства. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
11 ноември 2013 | 18:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g