Как грозните мъже успяват да хванат красиви приятелки

Всяка жена има модел на перфектния мъж. Познат е на целия свят, защото най-често е висок строен, с коремни мускули и банкова сметка като на Бил Гейтс. Много дами са точно така, но все по-често можете да откриете жени, които са по-отворени към различното. Техният приятел винаги се превръща в онзи, който дава пари, но личната ни статистика показва, че около 40% не бъркат дълбоко в портфейла, защото не искат да рискуват да извадят стария албум на Лили Иванова. Това означава, че може да сте шишко, който се вози с две билетчета в градския транспорт (ние се возим с 2 билетчета и карта) и пак може да заведе Кейт Мос у дома. Каква е тайната? Виж в следващите редове!


Привличането е странно

Никога няма да разберете идеологията зад метаморфозата на прасчо в мечо. Подобно постижение може да даде отговор на въпроса за милиард долара "Какво искат жените?". Все пак е важно да запомните, че всяка жена иска да се чувства обичана и специална за някого. И в точно това се изразяват качествата на далеч по-малко съвършените господа. Постоянните откази от другия пол ги превръщат в много по-добри партньори и щом чудото се случи, те винаги ще се стремят към съвършените отношения. Да поставите короната на една жена не изисква нито стотинка, важното е да я накарате да се чувства като принцеса и галите егото ѝ, визията веднага ще остане на заден план. 


Видът не е всичко

Ако видите красива жена с грозен мъж, тогава той автоматично става богат, известен или с голям член. Истината е, че нищо от изброеното не е задължително. Красивите жени са толкова самотни и отегчени от класическите свалки, че реагират положително на всяко социално разнообразие, включително и на проявата на интелект. Никога не забравяйте, че еднокраките също са печелили надбягването, изобретявайки ДВГ-то!


Само ние сме сбърканият пол

Греховното тяло е основен избор в 99% от случаите, когато избираме партньорка. Някои вярват, че при жените това може да движимото имущество и сме сигурни, че има такива, но те не са в основата. Нежният пол винаги е бил емоционален и щом събудите пеперудите в стомаха й, тя е готова да ви заведе в спалнята. След това я заведете в болницата, защото нито една жена не трябва да има пеперуди в стомаха си. 

Грозникът може да свали всяка жена

Има само една подробност, всичко, което ние смятаме за грозно в един мъж (и мнозина от редакцията го виждат в огледалото) за някои жени може да не е така. Винаги ще има една жена, която харесва мечовци, а познаваме мечоци, които не попадат в златната среда. Добрата новина е, че дори и да не сте Брад Пит, пак ще имате достатъчно жени в обкръжението, които биха показали как работи стара пералня "Татрамат" на центрофуга.  

Открий силните си страни

Все повече другари предпочитат лятната им отпуска да бъде прекарана в 10 дена срам на плажа и по-малко пот в залата. Много отиват с автобуса до морето и пак се прибират с няколко черни прашки - символ на българо-руската дружба. Еманципацията пък ни помогна да знаем, че всяка жена може да си плаща сама сметката и след като не искаме да я обидим, остават пари и за смяната на телефона. Ако станете жертва на тези стереотипи, шансовете да се приберете с нещо повече от дребни пари в джоба, намаляват драстично. Запомни от нас, че съдбата обича смелите, в противен случай още щяхме да работим върху научни проекти за изобретяването на най-точно копие на вагината.


Запази честта си

Мнозина са склонни да вярват, че когато се държат добре с една жена и постоянно са верния паж в прикритие, те ще запазят шансовете и ще се доближат до заветната цел и с това влизат в клуба на добрите приятели и започват да слугуват. Да бъдеш приятел с една жена, на която си споделил чувствата е чисто самоубийство. Представете си, че отивате в шоурум, за да купите мечтаната кола и там ви кажат, че ще вземат парите, но ще ви дадат картинка от добрите стари дъвки "Турбо". Точно това се случва на онези, които не получават любов, а само болка в тестисите, която не се лекува с твърда ръка. Приемете фактите, една жена не ви харесва, а това означава, че остават още няколко милиарда. Ако всички са Ви казали "Не", тогава вече може да се чувствате зле, но и в това се съмняваме!

И преди да напишете негативните коментари, авторът на този текст е необвързан 300-килограмов хипопотам, който никога не е правил секс и няма да прави, защото религията (и килограмите) не разрешава подобни занимания. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
АНОНИМЕН
27 март 2017 | 08:57

и аз съм грозен, но не дебел, но никога не съм могъл да имам красива жена, точно поради този факт, а и поради това, че съм беден. Никога няма да видите красива жена с грозен мъж, защото имал еди си какви качества- тя ще е с него, защото има интерес- дали материален, дали друг но някаква изгода, красивите жени не са глупави, особено тези, които си знаят цената.

Groznio
10 август 2016 | 10:12

Много вярно.Аз съм грозен като шопар (справка: Google), а приятелката ми е супер готина + нямам кинти!

09 август 2016 | 16:02

GoldDigger- ки

таратор
09 август 2016 | 15:51

Грешиш...в главите им има само кинти брато!

*
09 август 2016 | 15:45

...Точно това се случва на онези, които не получават любов, а само болка в тестисите, която не се лекува с твърда ръка... XD