Как можете да станете известни за кратко време

Да се озовете в родния ефир е изключително лесно и далеч не толкова трудно. Родният ефир е жаден за сензации, обича лудите хора и се наслаждава искрено на всички обикновени истории, които могат да се превърнат в необикновени. Благодарение на модерната технология, социалните мрежи и високоскоростния бърз интернет, ние (като общество) можем да превърнем човек в истинска звезда, както и да го заличим със скоростта на светлината. Сигурни сме, че всеки си мечтае за по-лъскав живот, светлината на прожекторите, публичното зачитане и практически всичко, което розовият живот би могъл да донесе. Представяме краткия план за печеленето на вниманието, както и покана за всеки сутрешен блог. 


1. Методът на Радо Прашката

Не е задължително да се казвате Радо, но ще трябва да носите прашка и задължително да я показвате на публично място. Не се притеснявайте, важното е да бъдете упорити и да носите на бой, защото винаги има достатъчно охранители, които имат огромно желание за участие в превъзпитанието чрез силна физическа интервенция. Защо трябва да правите това? Ако си спомняте, Радо Прашката получи водеща роля в "Шменти Капели - Легендата" и смеем да твърдим, че играеше достатъчно добре. Единственият проблем е, че това момче не спря да си пише сам коментари под всеки епизод, продължавайки да се самохвали. Може да е трудно, но човекът се е постарал. Единственият друг проблем е, че нямаше втори сезон на този сериал, за да може да кажем, че е продължил филмовата си кариера.

2. Секс

Благодарение на риалити предаванията, всеки човек заставаше пред малкия екран и очакваше най-накрая хамстерите в една затворена къща да съгрешат. Повече от ясно е, че няма да видите нещо по-различно от глупав празен поглед, но важното е, че ще бъдете запомнен завинаги като човекът, който "Е*а еди коя си". Можете да влезете и във втория сезон, но за участието ще имате нужда от партньорка, с която да се снимате. Можете да бъдете спокойни, защото предстои новото телевизионно бреме и никога не е късно да станете за резил известни. 

3. Извънземни

От много време се оказва, че реагираме много положително на зелените човечета и се надяваме, че ще дойдат джедаите, които да ни освободят от високите цени на тока, както и тези на парното. Достатъчно е да спечелите ефирно време, споделяйки как сте видели извънземно у дома или дори сте имали контакт с третия братовчед на Дарт Вейдър, който е ветеран от войната с клонингите и практически живее с военна пенсия и няма как да си позволи нещо по-различно от панелка в Люлин. Все още не вярваме в извънземни, които са успели да се объркат и да кацнат в България, защото никой не прави тази грешка два пъти, нали? Споделете как извънземните са ви проговорили, как Тодор Живков е от друга планета (защо иначе ще строи летящата чиния) и веднага ще имате своите 15 минути слава. Не е сигурно колко доволен ще остане екипажът на Стар Трек за разкриване на тайната, ама трябва да се рискува.

4. Откриватели на лекарства

Никога не е трудно да откриете човек, който се опитва да ви вземе парите, защото продава въздух от Сахара. Човешката трагедия настъпва, когато някои хора решат, че могат да се подиграват с болни и страдащи, които търсят надежда и се опитват да открият начин за лечение. Всяка телевизия е готова да покаже онези иноватори в медицината, които сигурно не могат да разпознаят ХИВ вирус под микроскоп, но изведнъж са успели да открият начин да лекуват. До този момент сме виждали хора, които лекуват с био енергия, извличат лекарство от чесън, защото в него се крие отговорът и последната феноменална глупост е лечение на ХИВ с обезкосмяване. Идеята зад този вид лечение е, че чрез обезкосмяване чрез кола маска, организмът отделял специален протеин и побеждавал болестта. Не сте имунизирани, ако се бръснете. Сигурни сме, че вече ни смятате за луди, но може спокойно да потърсите в интернет за този метод. 

5. Бъди различен

По някаква причина сме успешни в мразенето на различното и разбира се ще се възползваме от демокрацията и правото си на мнение, с което лесно можем да печелим популярност в мрежата. Получавате сериозно внимание, ако се окажете с различна сексуална ориентация и все пак искате да бъдете част от нормално общество. Обявете това, измислете една сериозна трагедия и бързо я пуснете в интернет пространството, а хейтърите ще свършат останалата работа. Пошегувайте се, че сте изпекли кучето си и ще получите специално внимание от всеки интернет сайт. Оплачете се от нарушаването на личното пространство, признайте се за малцинство и практически намерете новината на деня, с която да бъдете достатъчно интересен на обществото. 

В най-лошия случай може да си напишете името на някой паметник на културата. Със сигурност върши много работа.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
17 юли 2015 | 16:16

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g